Iremgokce Mucizem44 benim ilk haftalarda açlık tokluk kan şekerime baktı şuan yüklemeye gerek yok ilerde tekrar bakarız dedi
Ozgeklc Mucizem44 bebeğin kilo alması için her gece uyumadan önce bir bardak süt gün içinde kaşar peynir ve muz tüket😊ben böyle yapıyorum ve bebeğim haftasına göre kilolu . Her kontrole gittiğimde doktorum iri bebeğin annesi geldi diyo (maşallah ) diyelim🙏🏻🥰
gdaslik Mucizem44 kırmızı et ve balık tüketiyorum. Haftada 2 gün balık diğer günler kırmızı et arada da tavuk yiyorum
Bsyldrmdlk Mucizem44 detaylı ultrason yaptırın bence. Bana küçük geldi. Ben 23 haftalıkken gittiğinde 642 gramdı.
Nursemomm Mucizem44 bebeğin kilosu haftana göte gayet iyi canm bu haftalarda bi kilo falan da olmaz ki yani boşa stres yapıyosun
Yildiza Mucizem44 bende aynı şekilde çok çok dikkat ediyordum ama sağlıklı beslenmeye çalıştım hep faydalı besinler yedim çok kilo aldım ve malesef insanlarımız çok kötü zaten kendin üzülüyorsun bide aaaa çok kilo almışssın diyenler sağolsun ve bunu birde kadınlar yapıyorlar kadının kadına yaptığını kimse yapmıyor malesef. Hayatım boyunca hep zayıf biri oldum bayramlık alışverişi için çıktım hafta sonu her kabinde depresyona girdim 🤦♀️ Neyse sizin postunuzda bende derdimi döktüm 😃 bebişlerimiz sağlıklı olsunlar çok şükür allah bize bu duyguyu yaşattı diyeceğiz gerisini düşünmeyeceğiz 😘😘😘💕
Alarasel Bebeğin çok kilolu olması norml doğumu zorlştırr kızlarr biliysn iyi bişi dgl çokda haftasıyla uyumlu olsn ytrli
Seda5892 Mucizem44 [url=https://hizliresim.com/bv8XPY][img]https://i.hizliresim.com/bv8XPY.png[/img][/url] Doktorun sayfasından almıştım bunu kiloya gelince 16 kilo aldım nasıl oldu bilmiyorum 25. Haftadayım
Daisyy Hanzadeilknur kaşar peynirinin kalsiyum değeri fazla, bebeğin boyuna kilosuna etkisi var. Benim doktorum da özellikle kaşar peynir tüket dedi. Tahin pekmez de hem kan değeri için hem place perineum bebeğin kilosu için ideal besinlerden biri. Aşırıya kaçmamak lazım tabi şekeri yükseltmemesi açısından. Ben kahvaltıda yiyorum kaşar ve tahin pekmez.
Hanzadeilknur Daisyy gün içinde başka neler tüketiyosunuz ben günlük bi muz yemeye çalışıyorum bebeği büyütürmüş
bebekteyaparimkariyerde Mucizem44 bebeğin haftasına göre kilosu oldukça güzel sen daLa almışsın sadece.niye bukadar stres yaptın kendine
etugce Mucizem44 ben 22deyim 2,5 aldım son iki üç gündür canım hiç yemrk istemiyor, ayrıntılı var perşembe günü ben de ondan korkuyorum, önden gidiyordu normalde 1 hafta şimdi düzgün yemedim hiç bir şey oldu mu diye :(