aydaks Mucizem44 canım haftana göre bebeginin kilosu normal ben senin haftanda gittiğimde 398 gramdı ve ben 10 kilo aldm suan 24+2 bebegim 600 gram doktorumda gayet iyi oldugunu söyledi stres yapacagın bireey yok bence
Mucizem44 FSCMK banada geçen hafta bu ay iki kilo al dikkat et dedi. Ben bir hftada bir kilo almişim canim
Tugba12345 Mucizem44 21+0 da detayli usgda 360gr dı gayet normal dedi doktorum da haftanla uyumlu dedi.bende 3 kilo almstm seninki de normal.
Mucizem44 Erenbatununannesi canim şuan iki tane hap kullaniorum. Gyno ferro sanol bi de imom omega. İmon omega için bu ay son dedi doktorumuz. Balik yağini hapini sordum doktorro bu aydan sonra gerek yok dedi
Erenbatununannesi Mucizem44 şey için dedim 33.haftada benim bebeğim çok zayıftı iki hafta geri ydi kilosu iyi beslen meme rağmen doktor balık hapı verdi bebk iki haftada haftasına yetişti düzeldi kilosu falan.. Balık hapı fayda etmiştir diye düşündüm o yüzden.
gdaslik Mucizem44 et ağırlıklı beslenin bol protein bebeğe baya kilo aldırıyor hamileliğimin başından beri et ağırlıklı besleniyorum 21 haftalıkken 534 gramdı bizimki.
Mucizem44 Erenbatununannesi canim ben doktoruma söledim ama bu aydan sonra gerek yok dedi neden vermedi acaba
Pnrarvn Mucizem44 inşallah canm allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza
Rabiakoc 23+3 haftalığız 6 kilo aldım bebeğimde 633 gr. Ama bizim bebeklerimizle veya kilolarımızla kıyaslama kendini. Herkesin hamileliği vücut yapısı farklıdır doktorum hep öyle der bana
Mucizem44 feyzaa34 tamam canim çok tşk ederim. Muz bitmişti eşimi aradim biraz önce 3 5 kilo muz al gel dedim:))
Handeyldz01 Dorukunannesi95 bende Adana’da yaşıyorum bu sıcakta yumurta da yenmiyor ki balık hayatımda agzıma sürmedim ve 3 kilo aldım daha 3,5 aylık hamileyim maşallah size 🧿