Hzlhakko clmmmmm şikayete basın gına geldi ilk kez böyle bir şey görüyorum hangi postu açsam aynı kişi
Hzlhakko clmmmmm vermez başka postlar açıp başkalarını oyalıyor şikayete basın @adm yeter artık diyoruz
Hzlhakko Ayguns şikayet ediyorum gördükçe ben gerçekten yardıma ihtiyacı olanları engellediği için sürekli şikayet edicem
Hzlhakko Ayguns sürekli farklı şeyler açıp başka insanları rahatsız ediyor hamile değil hasta 2-3 gündür bubu görüyoruz ya bas şikayete gitsin gördükçe canım başkalarının hakkını yiyor
Ayguns Hzlhakko 2-3 gündür mü aylardır aynısını yapıyor kuzum bugün moderatöre şakayla karışık şikayet etmeye çalıştım ama moderatör beni uyardı bende peki dedim ne diyim 🤷🏻♀️😅
Hzlhakko Ayguns son zamanlarda pek girmemeye çalışıyordum aslında boş boş şeyler okumaktan sıkıldım kendileri sıkı kurallar almazsa bence burada işler yolunda gitmez o yüzden ben devam edicem
clmmmmm @adm @Kelebek7 bu bayan sürekli aynı postları açıp duruyo diger postları göremiyoruz artık gına geldi ilgilenirmisin yaa sürekli post açmasın @adm @adm @Tamam