Nursemomm kaya_10714 bazen diğer hastalıklardan da crp yükselir ve düşmez tabi mr çektiremesipin için akciğer grafisi de alamıyolar ciğerlerdeki bi enfeksiyonda ilaçla çok zor tedavi ediliyor bilmedikleri için tabi müdahale edeyolar
Zynpky Nisan35 merhaba benimde 10du crp antibiyotik baslatti idrar yolu enfeksiyonm temizlenmis ama kandaki 12 olmus sizin antibiyotikten sonra gectimi
Nisan35 Zynpky benim antibiyotikten 10gun sonra falan 20cikti. Ondan bir hafta sonrada 4e düştü . Galiba en ufak bişey de yükselip dusebiliyor. Doktorum da oksursen yükselir hemen kafana takma demişti
Konul_Nilay Zynpky crpne demek cnm.anlamadım.azeriyimde merak etdim rica etsem sölermisin.sancımı kanamamı
Zynpky Nisan35 peki sizde enfeksiyona bagli kasilma oluyomuydu karniniz sertlesiyomydu gun icerisinde 1 defa falan
Nisan35 Zynpky hatırlamıyorum ama normal degilmi günde bir kere falan sertleşmesi.ben 28haftalik falandim ozaman 32ye kadar takip ettim enfeksiyonu
Nisan35 Zynpky cep değeri daha yüksek olanlar var bence hiç bişey olmaz için rahat olsun birde ilk üç ay daha tehlikeli, organ gelişimi tamamlandıktan sonra sorun olacağını sanmıyorum burda 100 crp değeri olanlar vardi