Ectu Herkese Merhaba🤰🏻🌸 Cumartesi günü ikili test için doktora gideceğim, 12+6 haftalık olacağım. Cinsiyeti görür mü? Bu haftalarda öğrenen var mı?
saree Ectu 14. Haftadayız bebek göstermedi bizim göremedik o yüzden.Biraz bebeğe bağlı gösterirse görebilirsin ama bu haftalarda yanılma payı olabilir yüzde yüz söylemez cinsiyetini. Tahminen söyleyebilir söylerse 👍
Elifdikel Ectu bana da doktorum ikili testte yüzde yetmiş kız demişti 23 haftalığız değişmedi bir prenses inşallah :) bebeğin duruş pozisyonuna bağlı olarak söyleyebilir.
Duuyguum Ectu ben dün yaptırım ikili ultrasondan baktı yüksek ihtimal tahmin de de bulundu ama bekleyelim yine de dedi kesin birşey demiyorlar canım
Slnyyy Bende ikili test yaptım 12 haftada gördü ama söylemedi bazen değişebiliyor o yüzden söylemiyorum dedi
_Kubra_ Duuyguum kaçıncı haftada yaptı 2 ki testi hatırladığım kadarıyla haftalarımız aynıydı bende 30 unda gidicem iyişallah söyler bizede 🤗
AYsegulusal Ectu görür ama kesin bilği değil bana erkek dedi bide resim çekti bu pipi diye detaylı ultrason da kız Ä döndük 🙂
Duuyguum AYsegulusal allah bağışlasın canım erkek dediğinde dört boyutludan mı bakmıştı normal ultrason mu
GknL AYsegulusal gerçekten mii😵 bizede pipi diye gösterdi sizede göstermiş o zaman o gösterdiği neydi ayrıntılıda kayboldu😀korktum şuan ya bi kaç bişey almıştım 🙈
AYsegulusal Ectu yani kız erkek farketmez ama alışveriş için insan öğrenmek istiyor 26 haftalık olduk daha bir şey alamadım bir erkek bir kız 😊
Edasen Ectu ben 2li testte öğrenmiştim cinsiyeti ama emin olmak için bekledim bikaç hafta daha sonra kesinleşti
Eceyavuz Ectu ben ikili test yapmadan 1 hafta önce öğrendim ikli testte de onayladı doktor Inslalah gösterir senin bebeğinde 🤲
AYsegulusal Duuyguum detaylı ultrason diyorlar ya radyoloji uzmanı baktı renkli değildi ama dört boyutlu mu idi bilmiyorum devlet hastanesi her soruya cevap alamıyprsun malesef 😏
Duuyguum _Kubra_ ultrasonda dokuz gün önde çıktı canım 12+1 çıktı dün yapalım mı dedi olur dedim yaptırdık 2 günün kalmış 😍
Edapkdmr Bugun benim 12+2 ikili tarama testi yaptı %70 erkek dedi hatta bebegin hareketleri çok azdır boyun ölçüsüne bakmak için alttan muayene etti buda pipisi dedi ama korkuyorum insallah degişmez
Duuyguum _Kubra_ yapabilir bence yapmazsa bayramdan sonraya kalıcak inşallah temiz sonucunu alırsın canım