FatmanarBulut Merhabalar ben test yaptım 4 haftalık hamileyim doktora muayene için nezamn gitmem gerekir Bilgi verebilirmisnzi rica etsem
seon90 FatmanarBulut genelde doktor keseyi görene kadar haftada bir çağrıyor.kese görğndükten sonrada ayda bir falan çağrıyor doktorlar.
Tbrk FatmanarBulut keseyi gormek istiyorsan 5nci haftadan snra git. Ama kalp atisi 6dan sonra duyulur. Cok erken gitme snra stres oluyorsun bebek daha kesede gozukmuyor kalp atisi falanda duyulmuyor. O stresi yasama
KymetKaplan FatmanarBulut canım bende erken öğrendim ama 7. Haftaya kadar bekledim hastane için keseyi gördüler 1 hafta sonra tekrar gittim başka doktora kalp atışını duydum bence erken davranma bekle biraz
1987gokce FatmanarBulut sağlık ocağına got canım aile hekimine kayıt yaptırman lazım. Gebelik boyunca senin takibini, aşılarını, ilaçlarını vericekler. doğumdan sonra inşallah bebeğinin aşılarını takibini yapıcak. Hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah.
Alinmavi FatmanarBulut kan testinizi de yaptiysaniz 5 hafta bitsin oyle gidin hatta bekleyebilirseniz 6. Hafta gidin benim 5 haftada kese gorunmemisti. Goremeyince moraliniz bozulmasin.
ZeynepKara FatmanarBulut bende senin gibi 4. Haftada öğrendim 6. Haftaya kadar bekledim hem keseyi hem bebeği hemde kalp atışını gördük duyduk eğer lekelenmen kanaman olmazsa bekle çünkü erken gidildiğinde keseyi göremiyo ya da keseyi görüyo bebeği göremiyo dış gebelik boş gebelik diyolar seni strese sokuyolar en iyisi beklemek