PrensesimDoga Merhaba , sezeryan hakkında çok detaylı bilgim yok 36 . Haftada yani yarın sabah giricem ve en çok merak ettiğim şey lavman yapılıyor mu acaba bilen var mı ya da tecrübeli anneler ?
Ftmemne PrensesimDoga hayır yapılmıyor. Gece 12 den sonra birşey yiyip içmiyorsunuz o kadar. Lavman yok merak etmeyin
Hulyalp PrensesimDoga planliysa bilemicem ama bende zorunlu sezaryan oldum 12 saatte actim ama lavman yaptilar.
PrensesimDoga Kural sadece gaz çıkartmamız ve rahatlamamız lazım abladığım kadarıyla . Ben hastaneye kayısı hoşafı yapıp götürsem faydası olur mu acaba ?
Elifelif49 PrensesimDoga canm sezeryanda sonra gazını çıkaramazsan yapıyolar bana onu yapmasınlar diye kayısı suyu bide komposto suyunu içe içe bi hal olmuştum ama benim aynı günde çıkardım gazımı 🙃
Cankusssssss Gaz çıkarmak bütün mesele birsey yemiyorsun ki lavman olsun ikinci güne kadar çıkaramazsan yaparlar mutlaka o yuden uyusugun açılınca kalk yürü ki ufak bir gaz da olsa yetiyor yani
Elvn PrensesimDoga cnm kndi gazini cikaramzsan igne vryolr eger o zmnda ypmazsan lavman yapiyolr yani lavmsn en son ki care
Deletedmom277 PrensesimDoga Doğum öncesi yapılmıyor doğumdan sonra gazın çıkmazsa isteğe bağlı olarak yapılıyor
gizemmm PrensesimDoga zorunlu sezaryen olmama rağmen yapmadılar. Yani çok az kahvaltı yapmıştım yine de yapmadılar
Pirinctanesi PrensesimDoga planlı sezeryansa eğer zaten gece 12den aç kalmanız söyleniyor o yüzden lavmana gerek kalmıyor. Ama acil plansız sezeryana girecek olanlara gerekli açlık olmadığı için lavman yapılıyor 👍🏼
gizemmm PrensesimDoga komposto götürün kesinlikle. Bana hastanede 1 litre içirmişlerdi hastane kendisi vermişti. Her gün kayısı komposto ve bisküvi ara öğün veriyorlardı. Annem de erik hoşafı falan getirmişti. Posasını da yiyin. Bağırsakları çok iyi çalıştırır. Daha erken toparlanırsınız.
[silindi] PrensesimDoga neden 36.haftada sezeryan Doğum olacaksınız erken bi zaman değil mi saglık sorununuz yoksa tabi
PrensesimDoga [silindi] erken tabii , suyuM her geçen gün azalıyor ayrıca bebek ile anne Arasındaki göbek bağındaki damarımızın biri eksik beslenemiyor o yüzden akciğer geliştirici iğne oldum 3 doz . Allah izin verirse inşallah yarın sağlıkla gelsin diye dua ediyorum 🙏🏻
[silindi] PrensesimDoga çok çok dua edecem bende senin için hayrlısıyla saglıkla kucağına al inşallah bebişi 🙏🏻Rabbim senin ve bebeğinin yanında olsun canım 💕
PrensesimDoga [silindi] allah razı olsun 🙏🏻 Cümlemizin bebekleri sağ salim ailelerine kavuşsun 🙏🏻🙏🏻🙏🏻