[silindi] EzgiCafer böyle sanki içinde minik bi kalp atıyormuş gibi uzun sürüyor en az üç beş dakika bi yerde pıt pıt ediyor 🤗
[silindi] tektanemmmm öyleymiş ben çok araştırdım ama bişey bulamadım bu konuyla ilgili 😂 doktora soracam iki gün sonra
Kvrckanne [silindi] ben bu hıçkırık işini hiç anlamadım 🤷♀️ Doktoruma sordum o hıçkırık değil diyafram hareketti dedi ama ben her yerde hıçkırık diye okudum duydum 😂😂
[silindi] Kvrckanne canım adı hıçkırık ama ama hıçkırmıyor anne karnında amniyon sıvısını yutuyor. bebekler kendini ve anneyi Doğuma hazırlıyor 😌
Okyanusolmak [silindi] benimki dikiyor popoyu ordan hissediyorum genelde hıçkırığını:) bana dönük duruyor karnımda genelde. Ben de dün anlamadım bu bebeğin kafası mı dizi mi kolu mu diye 😂 ama popoyu sırtı biliyorum.
[silindi] Asilalaz değişiyormus canım biz ayırt edemiyoruz ama hıçkırdıgı yer başının o taraf oluyor diyor arkadaşlar
Ezgisare @Premsescik genelde bi sabah bi akşam pıt pıt diye düzenli atıyo 2 3 dk sürüyo kesiliyo sonra doktor hıçkırık dedi
[silindi] Esra7261 bende iki gün sonra bunu doktora özellikle soracam hıçkırdıgı yer neresi diye 🤗 sen en son ne zaman gittin pozisyonu nasıldı bebişin
busubusu [silindi] canım sol aşağıda hıçkırıyodu geçen hafta gittim o hıçkırığın oldugu yerde başı ve sırtı vardı 🥰
[silindi] busubusu bizim pozisyonumuzda aynı o şekilde bazen hıçkırığını orda hissediyorum bazen de sag kasıkta 🤪 aman napıyorlar içerde nasıl dönüyorlar cok merak ediyorum 🥰🥰