buseakinn seher_unl bende ğembe mavide Nilgün hanıma gidiyorum 2. Doğumum olucak nasip olursa. 17 haftalık gebeyim
Ogrenci_anne Maviss99 şey canım ben dışardan doktorla anlaşmalıyım da bize fotoğraf için ayrı fiyat verdiler senin paketine dahildi degil mi
Maviss99 Ogrenci_anne hayır canım fotoğrafçıyı bilmiyorum görmedim ama doğumhanede çekim başlıyo odaya çıktıktan sonra ailelerle falan da çekiliyor dediler
seher_unl Mhtpgndz ben hemşirelerden ve personelden çok memnun kaldım benimle ve kızımla çok ilgilendiler sağolsunlar
Yaseminhazar Simges yok canim hepsi icinde bu fiyat 🤔 suan yatisim yapildi hatta sorduk yine ayni ucret
Simges Yaseminhazar öylemi ayy Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin 😊 demekki herkese farklı söylüolar çok ilginç
mervesu1 Yaseminhazar merhaba 🙋🏼♀️ Doğum yaptınız mı acaba 🙄 ben de İbrahim beye gidiyorum ve jimer düşünüyorum yorumlarınız benim için önemli 😊
Senemunlu Merhaba , 18 hafta. Pembe mavi aytac kopuza gidiyorum. Asiri ilgili sıkılmadan anlatiyor cok guleryuzlu ve birsey oldugunda telefonlara hemen cvp veriyor
Gmzylmz Senemunlu merhaba canım pembe mavide anlaşmalı doktorla geldiğinde ne kdr doğum biliyor musun ?
Kceyhan ozlemree yok hiç konusu bile geçmedi doktorla ben de sormadım ama yaptırmadı riskli grupta görmeyince yaptırmıyormuş
ozlemree Kceyhan banada hiç şeker yüklemesnden bahsetmedi de dedim bi beni mi unuttu. Nasl sizce naile gökçe.. Biraz soguk gelior bana bide sanki hızlı bakıor ultrasonda bişi anlamıom
Htckrt Mucizebebek16 maalesef henüz sormadım. Haftaya kontrolüm var o zaman sorup burada paylaşırım:)