Buradem16 32+1 den slm kızlar...bende yıldırım doruk Fatoş deniz Yiğittürk e gidiyorum memnunum inşallah doğumum da güzel geçer daha güzel şeyler yazarım...hepimize hayırlı doğumlar olsun inşallah 🤗🤗
Tazeanneadayii Cylncyln çok memnun kaldık. Zaten doktor kendini kanıtlamış birisi bursada. Çok kibar sizi hiç utandırmıyor. YapılacAk testleri söylüyor ister burda isterseniz devlette ücretsiz yaptırın diyor. Para kazanmak gbi bir derdi yok. Aklınızdaki bütün soruları daha siz sormadan cevaplıyor
emel16 DYgMrt @Tazeanneadayii medicanada doktora göre fiyat değişiyor kızlar, operatör doktor ve doçent doktorların fiyatları farklı
Pirayee123 Ceylan hastanesi Pınar hanıma gidiyorum. Ilgisinden, güler yüzünden ve tatlı dilinden çok memmunum. 18 haftalığım bu arada.
Simges Yaseminhazar nasıl dışardan geldiği halde 4750 dediler benim kendi hastane doktoru olduğu halde 5100 dediler
Simges Yaseminhazar acaba hastanenin alıcağı ücretmi okdr belki doktora ayrı ücret alabilirler danıştınızmı bu konuyu , çünkü ben nedesemde 5 kuruş indirmediler 😊