uslukizinannesi Kızlar 36+1 olduk bugün kontrolüm vardı doktor bebeğin beynine kan akımı az gidiyor düşük kiloda doğabilir dedi şu an 2600üz var mı böyle bir durumla karşılaşan çok üzüldük eşimle daha da gelişmezse sezeryanla alacak 😢😢😢
[silindi] uslukizinannesi 2600 çokta düşük gelmedi bana iki hafta 400 gram daha alabilir üç kiloda gayet normal sezeryancı bir doktormu
uslukizinannesi [silindi] evet 2600 normal ölçüsünde ama kan akımı neden yavaşlar ki ne iyi gelir buna söylemedi de doktorum
uslukizinannesi [silindi] normalde de 2 doktora gidiyorum bugün gittim bu doktor da 3 kilo olmuş iyi sorun görünmüyor dedi ne yapacağımı şaşırdım.
BenMathilda uslukizinannesi kan akiminin yavaş olduğunu nasıl tespit etti? yani 36. haftada ne gibi bi test yapıp bunu söyledi? sadece ultrasona bakıp mı ya da kilosuna bakıp mı?
uslukizinannesi BenMathilda ultrasondan kordondaki, kalbindeki ve beynindeki kan basınçlarında bakarak söyledi
BenMathilda uslukizinannesi bence sadece o şekilde bakılıp öngörülemez ama tabii ki doktorlar daha iyi bilir, farkli doktora danışmakta fayda var, stres yapmayın insallah her seyin hayrlisi