Kbrababy Arkadaşlar çatlamamak için ne kullanıyorsunuz önerir misiniz? Göbeğim de sanki çatlaklıklar var ne kullanırsam engellerim???
minik_fasulyem_ Kbrababy canım ne yaparsan yap çatlıyorsun vucud gerılıyor ama derin çatlakları önlemek için bol bol nemlendirin dyr Dr lar bunu bizzat dermatoloji uzmanından dinledim ergenlik çağında ki oglum bile kılo alıp verdıgı için çatlıyor bir Dr olarak yapacagım hiçbişey yok bol bol nemlendirıyorum yaglarla yada kremlerle hamileler suyu çok tuketsin demişti o yüzden çok yıpratma kendi çok kafanı yorma zeytın yargı bile sursen kafi
minik_fasulyem_ Kbrababy az önce başka bir postta işe yaradığını söylemiş bayan başkasıda bnde kullandım yinede oldu demiş sen elinde varsa kullan canım derinleşmesin en azından
minik_fasulyem_ Kbrababy çok pahalı kremler alma derim yaglarla vs idare et inan 35 den sonra çatlayan tanıdığım var bn ise 6 aylıgım karnım çatlaklarla doldu resmını attıgımda çok şaşırmıştı
Mervemim Kbrababy olur diye düşünüyorum 4. Ayımda başlamıştım ben günde bir kez sürüyordum şimdi sabh akşam sürüyorum sizde öyle yapın
yigitalptb Kbrababy ben lierac ve unibaby'nin mom serisinin çatlak yağını kullanıyorum.5. Ayda başlamıştım. 33 haftadayım çatlamadım henüz. Sabah yağ akşam lierac sürüyorum. İnşallah böyle devam eder. Çatlasa bile en aza indirgemeye çalışıyorum.
Cocomarshmallov Frei öl kullanıyorum, arkadaşımın tavsiyesiyle aldım o hiç çatlamamıştı yorumları iyi bu markanın bir bak istersen, tabi kişiden kişiye değişir çatlaklar
Mom72626 Cocomarshmallov canım ben de bugüne kadar hep bebek yağı kullandım dalinin avakodo,Hindistan cevizi ve zeytin yağı karışımı. Öyle her gün sürmedim. Hafif göğüs altlarım çatladı. Karnım fln iyi. Zaten evlenmeden önce de kalçam çatlamıştı onlar öyle duruyor . Karnımda sorun yok bende froi öl aldım 2 gündür kullanıyorum sabah akşam. Ama bebek yağı kadar yağlı gelmedi bana 🤔
Kbrababy minik_fasulyem_ Hindistan cevizi yağı ile devam edeceğim kontrol de doktoruma da danışırım umarım birşey önerir 😔
yigitalptb Genetik yatkınlık varsa olabiliyor illaki ama yine de nemli tutmak lazım zaten çok kaşınıyor ileriki haftalarda nemlendirmezsen. Derin esnekse anne veya kızkardeşte çatlama olmadıysa çatlamayabilir de.
Kbrababy yigitalptb nemli tutmak fayda edecektir bence çok belli değil ama görünce hemen müdahale ettim
Kbrababy Mom72626 inşallah faydasını görürsün canım 😇 bebek yağı da var sürekli sürmeye başlayacağım sabah akşam