ozge_yasin_budak Zeynepzeze rabbim yardımcımız olsun sıcaklarda başladı bende 36 hafta 5 günlük oldum çok sıcak nefes alamıyorum uyuyamıyorum artık
TugbaClk Zeynepzeze Merhaba kan değerlerinize baktırdınız mı kansızlık nefes darlığı yapıyor aynı sorunu ben de yaşadım şimdi ilaç kullanıyorum çok şükür eskiye göre daha iyiyim
Kfkf Zeynepzeze yüksek yastık da yat benımde bogazımda el varmıs gibi oluyor birden kendımı atasım gelıyo yatak da bıldıgım 27 haftayım daha son zamanlarda heralde hıc hareket edemıcem dıye korkmaya basladım
Zeynepzeze ozge_yasin_budak Canımm senin baya az kalmış, evet sıcaklar bunaltıyor zaten en çokta. Dinlenmene bak, rahat giyin birde ılık su ile duş. İnşaALAH sağ salim alırsın kucağına 🌼
Zeynepzeze TugbaClk Benim yıllardır kanım yükselmiyor zaten canım, ilaç kullanıyorum birde astımım vardı ondan mı bu kadar şiddetli bilemiyorum
Zeynepzeze mamyfat93 Özellikle gece yatağa yattığınız da kendinizi daha rahatsız hissediyor musunuz. Ben hiç keyifle yatamıyorum 😞
TugbaClk Zeynepzeze olabilir ama bu konuyu doktorunuzla konuşmadıysanız mutlaka konuşun derim Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
mamyfat93 Zeynepzeze evet oluyor hatta geçen gün eşime diyorum yatağımız mı eskidi ben rahat değilim diye oda benimle dalga geçiyor 😏 halbuki kendim bunalıyorum yatamıyorum .
Gulsin 3 sn nefes alıp 3 saniye tut 3 kere mum üfler gibi nefesini ver bende biraz işe yariyo canım doktorum soylemisti. Bide youtubeden uyku meditasyonu dinleyerek uyumaya çalış kendini inanarak verdiğin zaman faydasi oluyo baya
Sirincili Haftamız ve günümüz aynı canım ben uyuyorum tam tersi uyanamıyorum tüm gün uyuyorum gece gündüz farketmiyor sıcak hava bütün enerjimi emiyor resmen bunalıyoruz allah yardımcımız olsun gerçekten ☹️
Gulsin Zeynepzeze rica ederim canim insallah faydası olur bi nebzede olsa. Allah hepimize yardim etsin saglikla dogurmayi nasip etsin insallah