ElifKarata Merhaba annişler bebeğim için zümra ismini düşünüyorum ama biraz sert bir isim yanına ikinci bir isim olarak ne önerirsiniz . Ben ilkim zümra , zümra Hira , diye düşündüm kararsızım 🤦♀️
Ddmyvz Merhaba canım bende Zümra düşünüyorum ama yanına isim bulamıyorum. Elif Zümra düşündüm sonra eliften vazgeçtim. Zümra Mila diyorum onu da eşim beğenmiyor 😐
ElifKarata Ddmyvz öncelikle rabbim kucağınıza almayı nasip etsin zümra ismi ikinci ismi kabul etmiyor ya düşün düşün bende bulamıyorum 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
__Yusufberaninannesi__ ElifKarata Görümcem sadece zümra koydu. Ama.bence kendi adinizla koyun hem hoş olur annesinin adını taşıması. Elif Zümra
Ddmyvz ElifKarata amin canimm hepimizin hayırlısıyla yavrularimizi kucağımiza alalım. Bulursan yazar mısın🙂 Zümra nil de hoşuma gidiyor kafamda deli sorularrr😁
SineMina Bnm gorumcemin kizinin ismi zumra tek basina cok guzel bi isim bnce yanina isim koymayin hic 😍 allah kucaginiza almayi nasil etsin ins
Gonulkul Bende kiz olursa zumra betul dusunuyorum ama kararsizim ravza da hosuma gidiyo gerci daha cinsiyetimiz belli degil 😊