NurBalkas Selam kızlarrrr 23+4 haftalık hamileyim. Başım çok ağrıyor sonra oturduğum yerde aniden başım dönmeye titremeye başlıyor.Aynı durumla karşılaşan var mı?
Hzlhakko NurBalkas benim başlarda oluyordu tansiyon düşüp çıkıyordu sürekli ya çok yüksek ya çok düşük bir kontrol ettir derim
ozge_yasin_budak NurBalkas canım tansiyonuna ve kan değerlerine baktır bende öyleydim kansızlıktan çıktı ilaç kullanıyorum
Hzlhakko NurBalkas deli gibi kalp çarpıntısı oluyordu kalp krizi falan sandım bunlar öğrenmeden önceydi şimdi kulağım kapanıyor basınc yapıyor baş dönmeside 12 haftaya kadar sürdü. Tansiyonla alakalı olabilir eczanede 2-3 kontrol ettir bence
ozge_yasin_budak NurBalkas evet canım tansiyona falan baktılar birde tm kan tahlili yaptılar kansızlıktanmış ilaç kullanınca düzeldim çok şükür 2
NurBalkas Hzlhakko baktırıyorumda aniden oluyor aksamları dayanılmıcak baş dönmesimi oluyordu ben o an bana bişey olucak sanıyorum
ozge_yasin_budak NurBalkas belki tansiyondan da olabilir canım herkesin aynı olmaz ama doktorunla konuş anlat