Tuba21 Merhaba hamişler bugun 4saat halı yıkadık görümcemle ve kasıklarım karnım çok agrıyo idrar yapıncada yanma oluyo😫 16+1 haftalık oglum bu normalmı gecmek bilmio
Tugce1803 Tuba21 bariz üşütmüşsünüz ayak altınıza sıcak su torbası koyun belinizi örtün dinlenin zorunuz neydi ki yazık yani kaynanız görmeden verseydiniz yıkamacıya olur biterdi😥
Hzlhakko Tuba21 bende dikkat etmeyip saatlerce ayakta kaldığım icin kanama alanı oluştu fitil kullanıyorum kendini kesinlikle bu şekilde yorma ağrı hissettiğin an durman gerekiyor
Tuba21 Valla görümce tek olunca eltilerde yardım etmeyince mecbur dedim cunkü benim halılarda vardı kaynana bırakmıo halı yıkamacıya gönderek Yasmnnn
BurinTasKaradag Hamile halinizle halı yıkamak 😳 hani ev süpürmek falan da değil bildiğiniz soğuk suda halı yıkamak .. Umarım kötü giden birşey yoktur içeride 🙏🏼 Keşke dikkat etseydiniz. Bırakın kirlensin halılar hepi topu 9 ay kirli durur ya. Bebekten önemli mi
Tuba21 BurinTasKaradag yıkasam dert yıkamazsam ayrı dert valla napıcagımı bilemedim diger etilerde hamileyken yıkayınca onlara bişey olmadı sanamı olcak fln lafları geldi
Tuba21 Hzlhakko çok sukur o kadar agrım kalmadı ama arada vuruo ve ayaklarım dizim parmaklarım yara olmus cok hasas bi cildim oluştu normalde böle değildi
Hzlhakko Tuba21 maAlesef hamilelikte her gün farklı bir sorun çıkıyor vücutta tutulma ağrı halsizlik hepsi farklı farklı günlerde oluyor ama kendini iyi hissediyorsun diye yorulma sakın durduk yere lekelenmelerin başlamasın benim gibi