Hsnanr Merhabalar arkadaşlar şimdi kusura bakmayın ama bu konuyu sormak ıstedim bilgisi olan yada doktora soran vardır belki ... afedersiniz ama lavobaya gıttıgınızde dizinde rahminde böyle yanma degılde agrı oluyormu ufaktan sebebi nedir
Semisko Hsnanr gece ile sabah arası oluyor o gece yarısı tuvalete kalkmalarımda hatta kalkarken karnım bile acıyor bende 30 haftadayım
Sevimmmm Hsnanr kızlar bende de bisiklete bınersın çatın acır ya öyle oluyor. Tam karşılığı bu mu siiznkininde😊
ipeksi Hsnanr bu benim ikinci gebeliğim ilkinde hiç böyle sıkıntılar yaşamadım kendi kendime bebek kanala mı yerleşiyor diye düşünüp duruyorum hatta az önce bu çocuk galiba erken doğacak dedim çünkü karnım da çok aşağıda yırtılma çok fazla ağrı sancı çok fazla Allahım hatırla kurtarsın hepimizi
Hsnanr Semisko evet sürekli olan bısey değil böyle baskı gribimi desem zorlanma gibimi desem acıklayıcı cümle yok bende suan 30+6 yim bu son zamanlarda oldu zaten
ipeksi Sevimmmm tam anlattığınız gibi ben de 31+1 im dün akşam eşime biraz yürüyüşe çıkalım dedim o ağrıdan o baskıdan yarım saat bile duramadık dışarda.
Seroo91 Kasıklara bacaklarda acayıp bır baskı gecelerı daha çok oluyor lavaboya gıtsem bile o baskı geçmiyo
Sevimmmm ipeksi suan bende 31+5m 5 haftadır yattığım halde oluyor bende 9 mm rahim agzı boyum 😪 hiç kalkmadan yatıyorum
uduygudmrhn Sevimmmm rahim ağzı boyunuzu ne zaman söylediler size ben 33 haftalığım hiçbirşey söylenmedi acaba riskli gebeliğinizmi var?
ipeksi Sevimmmm yaaa Allah yardımcınız olsun hayırla sağlıkla kavuşalım inşallah artık hayati sınırı geçmiş sayılır, iyi şeyler olsun güzel düşünelim inşallah 💐
Sevimmmm uduygudmrhn 12. Haftadan beri dokyçtorum ölçüyordu hersey normal giderken 27. Haftada düşmeye basladı