Atlarlayasayan Meryu bana o kadar fiyat çıkarmamışlardı 2 ay falan oluyor 6 bin civarı çıkardılar belli bir kısmını da geri vereceklerdi tam fiyatını hatırlamıyorum 4,5-5 arasına geliyordu
Pinars SolmazEs hamileyken sigorta kapsamına alan tek firma demirhayat diye biliyorum bende yaptıracaktım vazgeçtim çünkü yaptırmadanda aynı fiyata geliyor benim gittiğim hastaneye ve yapılacak masraflara göre hesaplayınca .
Onann YunusMelek paket hakkında bilgi verebilirmisiniz bütün hastanelerinde geçerlimi yoksa belirli şubelerdemi?
12_yil_sonra SolmazEs ben allianz ve Anadolu sigortaya baktım . Eşimin kuzeni sigortacı ona da sorduk uygun var mı diye . Hepsi aşağı yukarı aynı dedi
madl41 SolmazEs evet tamamlayıcıydı sinir olmuştum o kadar para yatır ama muayeneden yararlanama çok saçmaydı .
Nurcan6148 SolmazEs Canim normalde hamileyken ozel saglik yaptiramiyorsun dogumu karsilamiyor.1 yil once yaptirmna lazim.Ozel paketler var dogum icin oblarda cok yuksek sordum ben.O parayada zaten ozelde dogurursun.