Mikemmelist Arkadaşlar 35+3 oldum bugün. dün nişan geldi, bebeğim ters ve sancım var yatışımı yaptılar. Doktor istersen normal Doğum yaptırabilirim dedi ben riske atmak istemiyorum napıcam yardım 😔
Dsa Mikemmelist doktora helal olsun. Kendine güveniyor demek ki! Sizin kararınız tabi ki güçlü hissediyorsanız boşuna ameliyat olmayın derim. Bu arada hastaneniz ve doktorunuz kim?
seymos Mikemmelist son dakika dönen bebekler var dogumhaneye girdiğinde dönmus bu çocuk diyen doktorlar da duydum. Hemen sezeryan demeyin bence. Doktorunuz bunu düşünmüş olabilir ve tabi normal.dogum geçmişiniz de olması bunu olası kılabilir.
Lidya Hayret ilk defa makat geliş bebeğe normal doğum yaptırabilirim diyen bi doktor gördüm,Her kimse ellerinden öpüyorum.Normal doğum mümkün ama senin bileceğin iş
Mikemmelist Dsa kendine güveniyo ya da denemek istiyor da olabilir Ankara tıp fakültesi hastanem doktorun soyadını bilmiyorum ama adı seçkin. Sezeryan olucam
humaninannesi61 MaşaAllah ne iyi doktormuş. Şimdi öylesi kalmadı diyorduk. Zor bir karar tabiki. Hayırlısı olsun İnşaAllah 🤭
Dsa Mikemmelist sağlıkla kucağınıza alın da Doğum şekli önemli değil. Hayırlı haberleriinizi bekliyoruz.
Kubraaaa Mikemmelist riske atmayın bencede buda sezaryen olsun sağlıklı olsunda olmazsa biraz beklenir belkide döner bebek
Tuqbabars Rabbim senin ve bebeğin için en hayırlısını nasip etsin canım o zaman umarım sağlıklı bi şekilde bebeğini kucağına alırsın 💚