12 mayıs gecesi buraya yazmıştım sabah oldu uyku tutmuyor doğuma gideceğim dua edin diye .. keşke uyusaydım diyorum çünkü 15 gündür oğluşumla ayaktayız uyumuyoruz 😊
öncelikle bebeğiniz iri gözüküyor 4 kiloyu geçer zor doğum yaparsın diyen doktorunuz varsa bi yere daha gösterin derim . Çünkü beni bu şekilde korkuttu çocuğum 3 kilo 530 gram doğdu Sezeryan ile . Yani normal de olabilirdi . Neyse önemli olan ikimizde sağlıklıyız çok şükür . 🦋 13 mayıs saat 14.08 de aldım melek oğlumu kucağıma 😊hastane odasında , ameliyata girerken , ve ameliyat sırasında sürekli konuştum çeneme vurdu diyebilirim heyecan 😀 ama iyi geliyor heyecanı atıyorsunuz benden tavsiye . Hatta öyle bi muhabbete dalmışım ki çocuğun ağlama sesini duyduğumda gerçekten benim bebeğim mi ağlıyor hangi ara nasıl olur diye 50005 kere sormuşum yanımdakilere 😊 sonra yüzünü gösterdiler bak senin oğlun tabi diye o a anın tarifi yok tabiki .. kokusunu duymadan önce sadece omzum çok ağrıyor dediğimi hatırlıyorum . Sonra o koku .. o tarifsiz baş döndüren eli yüzü . O kadar güzeldi ki benim doğumdan hatırladığım tek kareler bunlar . Ne bir iğne ağrısı ne bir baş ağrısı mide bulantısı ben hiç birini yaşamadım . Çok kolay bi doğumdu. Ertesi gün ayaktaydım ve her işimi kendim yaptım . Kayısı kaynattık içtim sürekli kabızlık ta yaşamadım . Zaten hastanede sürekli ağrı kesici veriyorlar pek bişey anlamıyorsun . Sadece suan 15 gün oldu ve tek sıkıntım uykusuzluk çünkü o meleğin sürekli bana ihtiyacı var ❤️ Allah başka dert vermesin diyelim 😊 sorularınızı alabilirim 😊