Aysem Slm bayanlar benim burun akıntısıyla beraber balgamlı öksürüğüm var 2hafta sonra sezeryan olucam inşallah ama genel anestezi istiyorum bu balgam ve öksürükden kurtulmak için bana yardımcı olabileceğiniz kürler veya çaylar varmı
Omerinannesi Aysem Gecmis olsun canim bende limon elma ayva yapragi kaynatip icmistim balla karistirip.birde keciboynuzu pekmezi yemistim o baya direnc veriyo kolay atlatmak icin.Rabbim sifa versin
gulfemakin Aysem geçmiş olsun. bala taze toz zencefil ve biraz karabiber koymuştum. ve sürekli ılık su içtim böyle geçti
ikizannesi06 Aysem 2 çorba kaşığı bal 2 çorba kaşığı limon 2 çorba kaşığı doğal elma sirkesi az tarçın tarif böyle ben birazda zencefil katıyordum. Çok iyi geliyor. Birde niçin genel anestezi olacaksınız spinal niye olmuyorsunuz. Daha çabuk kendinize gelirsiniz
bebisiminannesi taze zencefil yada toz hali, limon ve bal bu cok iyi geliyor yalniz zencefil abartmamak lazim az miktarda belirli aralillarla alabilirsin cok iyi geliyor ve gecmis olsun😗
Aysem ikizannesi06 çok teşekkür ederim ☺ spinal den korkuyorum bele yapılacak iğne beni çok tedirgin ediyor
Bnhr Aysem canım cevizin içinden kahverengi zar gibi şeyler cıkıyorya onları topla üç beş cevizden cıkanı bi bardak suya atıp 5 dk kadar kaynatıp iç tadı falan yok çay gibi oluyo rengi ama çok iyi geliyo bi deme istersen..
Oge Aysem dr a gidin ben ihmal ettim sonra bildiğiniz 2 hafta hava cihazı ile geçirdim günleri ihmal ettim dediğim bitkisel kürleri uyguladım olmadı göğüs hastalklarına gidin
ikizannesi06 Aysem rica ederim. Rabbim acil şifalar versin. Ama korkulacak bişey yok iğneyi hissetmiyorsunuz bile Benki panik atağı olan biri spinal olduysam herkes olur.😊
Aysem Teşekkür ederim 🙏🏻 sabah akşam ballı süt içiyorum inşallah iyi gelir hepinizden allah razı olsun 😊
Burcin35 Neden korkuyorsun.... bir de şöyle düşün genel anestezi de alacağın ilaçlar bebeğine geçiyor. Eğer spinal anestezi olmaya engel bir durum varsa yapacak bişi yok ama eğer bir engelin yoksa spinal anestezi en doğru yöntem.