Tugce1803 Eee kızlar bugünü de bitirdik sayılır Allah'ın izniyle🌸Nasıl geçti gününüz, adetinize kaç gün kaldı?
Pnrbtr Tugce1803 7 gün var. Bugün bi tane normal test yaptım çıkmayacağını bile bile çıkmadı da tabi 🤦🏻♀️
Marayy Tugce1803 bugünü atlatırsak 7 gün kaldı sol kaşığım ara ara atıyor hissediyorum bir de göğüslerim sis belirtim yok hiç
Tugce1803 Kelebek7 Senin postlarını gördüm canım silik çizgi de vardı hayırlısı olsun inşallah ne zaman kan testi yaptırcaksın?
Tugce1803 Pnrbtr biz kadınlar nasıl da hevesliyiz ya çok aceleci davranıyoruz🤦♀️Ben 6 gün kala dayanamayıp kan testi yaptırıyorum hemen🙈
Kelebek7 Tugce1803 ya ne güzel Mesajlar atıyosunn dedıgın gıbı olur ınsallah Ümitlenmek istemiyorum ama öyle çıktı hayırlısı
Tugce1803 Marayy benimde baya var ama en başında rüya gördüm bugünde midem bulandı kokulara karşı çok tuhafım ve yüz üstü yatınca sürekli kasığım seğiriyor hayrolsun inşallah😊
Tugce1803 Kelebek7 canım bir sürü test attın o kadar hepsinde var Allahın izniyle kesinleşir inşallah burda seviniriz🌸
Marayy Tugce1803 inşallah canım benim de kuzenim bugün göğüslerimin sis olduğu ve göğüsümden süt geldiğini görmüş hayır olsun insallah 🙏
Tugce1803 Kelebek7 kuzum ikisi de farklı marka ve ikisinde de ikinci çizgi var bir kadın doğuma sıra al kan testi yaptır😊🌸
Tugce1803 Marayy Ay bize ne büyük mutluluk olur kuzum ya bende rüya gördüm hamileydim 1 gün sonra eşim görmüş ama ben eşime anlatmadım rüyamı etkilenmesin diye 😊Birer gün arayla hamile olduğumu görmüşüz nasip kısmet Rabbimden umut kesilmez🌸
Pnrbtr Tugce1803 evet kesilmez. Şuan benim de çok fena midem bulanıyo. İnsan midesi bulanında hoşuna gider mi benim gidiyo şuan 🤣 deliricem yahu
Tugce1803 Marayy Ayy inşallah en büyük dileğim canım bayrama hamile girmek ve babalar gününde eşime o duyguyu tattırmak😍