Glydn 16+1 de çok bekledim ama sonunda öğrendim çok şükür☺️İstediğim kız hissettiğimse erkekti. Çok ekşi yedim hala yiyorum ama gelin görün ki kızzzz♥️ Cinsiyeti merak edenler darısı size olsun🎈
Menis21 Glydn Ye ekşiyi getir Ayşe yi derler zaten o kadar ekşiye kiz olması normal hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah. 😊
EvlatKalbinMeyvesi Glydn kışın ortasında deli gibi erik aşermiştim erkekti benimki😀 bende erkekte genelde ekşi daha çok aşeriliyor diye duymuştum, hayırlı olsun kızın canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah ☺
Menis21 babymomm Doğrudur işte eskilerin dediği Ye ekşiyi getir Ayşe yi Ye tatlıyı getir Hakkı yı Demişler bende oğlumda hiç yememistim tatlı ama son ay kavanoz kavanoz Nutellaları götürmüştüm Belli olmuyor doğru Allah verdiğini kim nerden bilsin.
Glydn Pinars harika bir duygu değil mi💕 hemen gidip bir iki parça mini mini şeyler aldım o heyecanla☺️
Pinars Glydn yaa hemde nasıl anlatamam tüm gün saf saf gülümsedim 😆 bende yarın bi avm yapıcam büyük ihtimal . Gözüme ilişen çok tatlış etekler elbiseler vardı 😍😍😍 sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim
Glydn Pinars dayanamıyor ki insan. Defalarca baktı hep kız gördü ama alışverişe başlama bekle bir de 20. Haftada bakalım dedi. Kim bekleeerr sevinçten delirmişim zaten😂
Pinars Glydn kesinlikle ya yok artık bellidir al sen gönül rahatlığıyla banada 15. Haftada kız olabilir demişti 17+4 de net artık kız dedi çok şükür valla oturdum pembeli beşikler arabalar bakıyorum şimdi 😍