Emelmns Kızlar 36. Hafta olduk bu gün ve sabah randevumuz vardı kilomuz 2.700 gr olmuş doktorumuz iyi dedi fakat hala tersmiş dönmemiş dönebilir dedi sizde durumlar nasıl dönmeyen varmı bizim gibi
hunilimom Emelmns benim kakım 35+4 de dönmüştü döner canım biraz hareket et temizlik vs yap ben öyle yapmıştım dönmüştü kilosuda güzel
Busra05344 Emelmns 34 de dönmüştü canım kafası aşa bol yürüş yap bol su iç dönüyor ve döndügünü hissediyorsun 😌😊 döner merak etme
Fatmailkim Emelmns ben 37+1deyim dönmedi bu hafta sezeryan olcak inşallah saglikla gelsinde dönmese de olur
Emelmns Fatmailkim aynen canım doktor dönebilir dedi herkez dönmez artık diyor bilemedim bende dönmezse farketmez tabi sezaryan olurum
Gizemmciik Emelmns canım bizde 36 haftadayız 35 te sancım basladı doktor bebek ters donmemıs dedı. Ama son zamana kadar donebılırmıs🙏
Emelmns Gizemmciik aynen canım bizim doktorumuz da aynı dedi 39 a kadar bekleriz dönerbilir dedi bakalım hayırlsı artık
Emelmns Busra05344 aman keyifleri yerinde olsunlarda ters düz artık mecbur zorunlu sezeryan oluruz 😂😂😂😂