Mihrican_21_ Kızlar bugün 40 haftaya girdim doktor alttan muayene etti şimdi fark ettim yeşilimsi değişik bir akıntı olmuş bebek kakasını yaparsa belli olurmu
Busra05344 Mihrican_21_ aynen bende yeşil ve sarı mercimek renginde akıntı kaka yaptgı için diye biliyorum bence hemen doktora görün
Mihrican_21_ Busra05344 baya yeni doğan bebek kakası gibi ama suyum da gelmedi ki nasıl oluyor hiç bişey anlamadım allak bullak oldum şimdi
Mihrican_21_ Erdemlaydasancım yok açılmam yok diye bekletiyor doktor . Aradım doktoru bakalım dönmezse ben gideyim
Mihrican_21_ Alarasel bilemedim ki ne yapsam bugün kontröl oldum bişey yoktu şimdi fark ettim bu akıntıyı baya baya bildiğin yeni doğan kakası gibi
Nursemomm Mihrican_21_ akıntıyı siz farkettiyseniz acil dr unuza ulaşın Allah korusun bebek mekonyumunu yerse hayati risk var
Mihrican_21_ Kızlar gittim hastaneye korkulacak bişey değilmiş doktor bugün alttan muayene etti diye leke olmuş çok şükür korktuğum gibi bir durum olmadı cevaplarınız için de çok teşekkür ederim 🙏🏼