Melekmlk SeydaT ben 10 haftalıkken 30 lu haftalar bana hiç gelmicek sanıyordum. Agır kaldırmamandan daha önemli olan tek sey var. Stres yapmaman gerekiyor.
SeydaT Melekmlk işte bende onu hiç beceremiyorum çok strees yapıyorum ama bundan sonra yok çok rahat bir insan olmaya çalışacağım 😥
Hazelkrnz SeydaT orası öyle sağlıksız gebelik ise bişey yapamayız ama sonuçta önlem almak için 36. Haftasına kadar kullananan var sonuçta inşallah verir canım olmazsa sen türkiyeden kargo falan alamaz mısın ailen falan gönderse?
SeydaT Hazelkrnz onu düşüneceğim eğer kısa zamanda gelecekse gümrüğe takılma gibi bir problemi olmazsa isteyeceğim
Sevvaldal SeydaT benim de ilk 3 ay 3 kez kanamam 1 kez de akıntı şeklinde kanamam olmuştu. Kanama alanları vardı hep. Gecti çok şükür 26. Haftaya girdim bugun🙏🙏🙏🧿💙 eger ilac alamiyorsaniz cok bol su icin ve ayaklarinizin altina yastik koyup ystin
SeydaT Sevvaldal şuan o şekilde yatıyorum canım bol bol da su icmeye çalışıyorum rabbim yardımcımız olsun 🙏
bebegimibekliyrm SeydaT bol su için ve hiç hareket etmeyin sadece WC için kalkın, bari proluton iğne verseydi, ama Rabbim ömür verdiyse hiçbişeycik olmaz Allah’ın izniyle, çok geçmiş olsun tekrardan
SeydaT bebegimibekliyrm çok teşekkür ederim çok söyledim iğne hap ısrarla vermiyoruz dediler belki acil doktoru olduğu için dedim 1 hafta sonra kendi doktor kontrolumde isteyeceğim tekrardan
SeydaT Samsunn55 evet bende acil doktoru olduğu için belki vermek istememiştir diye düşündüm kendi doktorumdan isteyeceğim inşallah verir çünkü kendi kendine nasıl bir destek olmadan düzelecek bilmiyorum 🙏😥
Pnrarvn Canım çok geçmiş olsun 8. Haftada bende kanama yaşadım daha sonea 18. Haftadan 24. Haftaya kadar lekelenmeler oldu çok şükür şuan 30 haftalık olduk çok dikkat et bol su iç ama ilaç için biran önce birşeyler yapmaya çalış 8. Haftadan beri kullanıyorum progestan pruluton ve dikişim var ona rağmen tedbir amaçlı ilaçlara devam ediyorum. Eğer imkanın varsa kanama bitene kadar tuvalete bike gitme burda hastanede öyle yapıyorlar 3 gün tuvalete kaldırmamışlardı beni