Ezgikrkmz Merhabalar 😊 34 haftalık hamileyim yüksek tansiyon nedeniyle büyük ihtimalle haftaya doğum gerçekleşicek.. 35 haftalık doğum yapan var mı? Bu süreçte neler yaşadı.. daha bebeğim çok ufak 1900 gr 😞 kuvöz korkum var anlam veremediğim ..
Haticeee Ezgikrkmz ablamda 34 te doğum yaptı korkma Bişey olmaz hep söylerim eğer Rabbim yaşatacaksa önünde hiç bişey engel olamaz. İğne vurmuşlartı ablama akciğer geliştirici sana gerek bile kalmaz belki küveze almadılar hiç çok küçüktü ama hemencik büyüyüverdi 😌
Merveeatakan Ezgikrkmz allah yardimcin olsun canım saglikla kucagina alip büyütmek nasil olsun insallah 🤗🤗 hic canini sikma benim gorumcem de iki çocuğunu 34 de doğurdu.buyuyp gittiler oylede boylede büyücek😘😘😘
ikizannesi06 Ezgikrkmz ben gebelik zehirlenmesi sebebiyle erken doğum yaptım bebeklerim Kuvezde sizin yine iyi benimkiler 1150 biri 1050 biri doğdu bebeklerde gelişim geriliğide oldu 😓 inşş siz Yaşamazsiniz dikkat edin kontrole sık gidin
Ezgikrkmz Haticeee bende iğne vuruldum ciğer geliştirici inşallah dediğiniz gibi olur herşey güzel olur inşallah 💕
Ezgikrkmz Merveeatakan sağlığında bişey olmasında bebeğin gerisi sorun değil 😊 telaş yapmamak elde değil
Ezgikrkmz ikizannesi06 inşallah çok iyi olurlar 😞 içimizi ferah tutalım dualarım sizinle bütün bebekler çok iyi olsunlar inşallah
BusRAmazan bnm akrabam 34 haftalık doqum yapmıştı 2050 qrm doqmus kuwezde flnda kalmamış anneyle beraber çıkarmışlardı
Anneoldum Kizkar 28 haftaligim 2 cm açıklığın var rahim agzn ksalmis dedi doktor bugün akciğer geliştirici iğne yaptı her an doğum olablr dedi böyle olup da bir kaç hafta bekleyen var mı