Cgdmk123 Omerali anladım teşekkür ederim. Ama çıktı olarak fotoğraf, ultrason görüntüsü vermiştir elinize değil mi? Ben henüz 16+4 üm burda kısıtlı olduğundan şimdiden araştırmaya başlayayım dedim☺️
Omerali Cgdmk123 tabiki cnm foto falan renkli verdi çokta güzel ilgileniyor Diyarbakırda kim gitmişse çok memnun benm için doktorun sen sormadan her bilgiyi söylemesi güler yüzlü olması tatlı halk dili ile konuşması bütün bu özellikler var çok şükür doktorumda
Ozge3747 Cgdmk123 Sanırım perinataloji canım tam bilmiyorum ben hiç gitmedim ama arkadaşlarım ona gidiyor. Muayenesi 360 tl ama detaylı ne kadardır bilmiyorum.
Ozge3747 Cgdmk123 canım aslında tamam fotoğraf önemli de şahsen benşm için çoçuğumu iyi incelesin her şeyine detaylı baksın öyle 5-6 dk da göndermesin yeterli
Ozge3747 Tugce0147 Uğur hocanın muayenesi 310 tl ama öğretmen olduğum için 265 tl veriyorum her seferinde. Doğumumu da orada yapacağım inş. Kendisi detaylı için Ahmet Yalınkaya’ya yönlendirdi. Uğur hoca mükemmel bir doktor çok memnunum.☺️