Gamzealyay0 Kızlar merhaba 🙋♀️ Hamile kalmadan önce 49 kiloydum suan 29.haftadayım 52 kiloyum benimle aynı durumda olan varmı ?
Zhrclsr Gamzealyay0 neden bu kada raz alıyorsun üzdün 😂😂 valla ben 16 hafta 3 kilo aldım şimdiden shdhdhdhd
meva_ Gamzealyay0 29 hafta 5 kilo aldım canım ama iştahım kapalı benim hep nedense hiç açılmadı 🤦🏻♀️😀
Sengulkrgz Gamzealyay0 canim 28 haftalikken gittim ama benim doktor sen aormadan soylemiyor kilo boy vs bende ilk defa sormayi unuttum hic bilmiyorum vallahi yaaa....23 haftalikken 600 gramdi suan kilosu ne hic bilmiyorum
SusamNur Kızlar ne kadar az kilolar almissiniz insan okuyunca üzülüyor az kilo alan yazmasın ya😂 3 kilo nedirben bir gün fazla yiyim ertesi güne 2 kilo fazla çıkıyor massalah hepinize
Merveogz Gamzealyay0 27.hafta 9 kg aldım 🤦🏻♀️😃 .Allah tan belli değilde aldığım hamile oldugumu zor anlıyorlar “şuan 68 kg um “
Vet-hek-meri 26.haftadayım 9 kilo aldım 69um neden bu kadar az kilo alıyosnuz ya🤦🏻♀️ Bulantınız falan mı var ne kadar az yesemde alıyorum üf ya bebek 871 gr