Merhaba arkadaşlar geçen hafta bebeğinin geriliği için yazmıştım sonuç olduğu için bilgi vermek adına yazmak istedim.
Geçen hafta doktora gittiğimde 2800 du kilosu ve muz kadar süt kulaktan doğma hangisi iyi geliyorsa bebeğe yedim elhamdulillah fakat gelelim bugün gittiğimde 2839 olmuş Hiç almamış gibi buda çok uzdu haliyle beni 😣
Renkli ultrason a gittim orda bebegimin karin darlığı olduğunu söyledi her hafta yeni birşey çıkıyor 38 hafta olduk bugün ama 36 gözüküyoruz doktor kilosu biraz olsaydı doğuma alırdım dedi haliyle şok oldum çünkü hiç beklemiyordum haftaya bayram sebebiyle pazar günü gelmemi söyledi doğumhane de bul gel dedi muhakkak beni nstye bağladı bugün iyi çıktı pazarda baylicak muayne edecek eğer sonuç degismesse doğum gerçekleşecek büyük ihtimal sezaryan olacam lütfen dua edin kilo alsın gerilimi dursun herşeyi yiyip sağlığı yerinde olmaması beni çok üzüyor 😣
Bu arada özel de bir doktora gittim oda geriden geldiğini ama doğum için acele etmemize gerek olmadığını söyledi bazı arkadaşlar muhakkak başka doktora gitmem gerektiğini söylemişti gittim fakat aklım daha da karıştı 😐 uzun oldu kb.