Betulpehlivan Sewo ay kuuzm sorma hep gaz hırıltı 19 gündür uyku yok🤦♀️buna cok sükür Allahtan sogukkanlıyım panik yapamıyorm yoksa tek basıma bakamam erken dogdugu iicn korkuyorm sadece Allahım saglıkla büyütmemizi nasip etsin insallah 🙏
Betulpehlivan Krispiim16 doktorumuz aynı seninle sende cok sanslısın insallh senin de cok güzel bir dogumun olucak Allahın izniyle 🙏💋
Bebekiimm123 Krispiim16 bende bugün 37 ye girdim canım ama bir sancı ile uyandım belimde kasıklarımda sanki adet olacaksın sancı çekersin ya öyle 😢 İstanbul’dayım hala
Bebekiimm123 Krispiim16 birde idrara sıkıştım zannettim bacaklarımdan aşağı bir şey boşaldı su gibi canım ama fazla değildi hemen duşa girdim belime sıcak su tuttum sancımda vardı şuan iyiyim ama yine de gideyim nolur gelmesin burada kendi doktorumu hastahanemi evimi istiyorum 😢
Krispiim16 Bebekiimm123 idrarında olabilir o gelen şey tutabiliyor musunndiye kontrol et doktora git hemen haber ver bana da eğer başlamışsa Doğumun hiç erteleme doktor da burda değil zaten
Bebekiimm123 Krispiim16 yok canım gitmedim vajinamda bir ağrı acı var şimdi de hafiften ağrımda var bir bakıyorum geçmiş hiç bir şeyim yok bir bakıyorum sancıdan kıvranıyorum 😔bende istanbuldayım canım ya 😢
Bebekiimm123 Krispii16 şimdi iyiyim canım bazen hiç bir şeyim yokmuş gibiyim bazende öyle bir ağrı giriyor ki 🤦🏻♀️
Krispii16 Bebekiimm123 bursadayım kuzum Sanem hanım dönmüş sen ne zaman döneceksin ne diyor doktorlar açıklık vs
Bebekiimm123 Krispii16 bende döndüm canım dün gece geldim çalışamaz raporu almam gerek okula vermek için mesaj attım Senem hanıma bakalım ne diyecek canım senin sancın var mı
Krispii16 Bebekiimm123 yok kuzum hiç bir belirtim yok bugün kumsal fazla sakin sadece 🙈 ben 41 i görücem gibi geliyor
Bebekiimm123 Krispii16 bende korkuyorum canım 40’ı bulacağım diye çünkü hızla kilo alıyor hiç bir şey yapmadığım halde ve 4’ü bulursa zorunlu sezeryan olmaktan korkuyorum 😔şuan da vajinamda öyle bir ağrı acı baskı var ki duramıyorum ve belime sanki bir ağırlık koymuşlar ağrıyor 😢