Gizemgizem25 4+3 üm bugün kontrolum vardı alttan muayne etti doktorum keseyi göremedi kan aldı benden kan değerlerim 573 çıktı normalmi
Aysebkr1258 Gizemgizem25 canım daha kese gözükmesi için çok erken acele etme kan değerin güzel iki günde ikiye katlarda sağlıklı gebelik olur istersen iki gün sonra tekrar kan tahlili yaptır istersen bir hafta sonra git doktora
KevserT Gizemgizem25 ben de 5 haftalıklen gitmiştim alttan baktığında kese gözükmemişti kanda 1000 çıkmıştı 6. Hafta tekrar gittiğimde kese oluşmuştu korkma😊
Iremgokce Gizemgizem25 benim o hafltalarda kesem gözükmüştü kese beta 2000 3000 arasında gözüküyor ama bu değerler kişiye özeldir yani geç döllenmede olabilir yükselme oluyorsa bence endişelenmeyin doktorunuz ne dedi
Gizemgizem25 Aysebkr1258 geçen hafta pazartesi 201 di suan 573 olmus bana cok artmıs gibime gelmedi korktum cok doktorum cok düşük değil ama cok yüksekte değil dedi :(
FHKK Momsss6537 Canım alttan muayne zararlı değil aslında ama doktor çok erken yapmış bi kaç gun daha beklemesi lazımdı.
Esra1260 Gizemgizem25 çok erken alttan muayene etmiş o en son yapılacak şey çünkü daha çok erken 5 haftalık olana kadar bekle hala göremezse alttan bakar
Gizemgizem25 Kızlar sanırım düşük yapmaya başladım doktorumu aradım oda aynısını söyledi vücut kendisi atıyor sağlıklı bir gebelik değil dedi kanamalarım çoğaldı ve pıhtı pıhtı geliyor herseyin hayırlısı 😞😞😞