Aysessss Arkadaşlar, 25+1 oldum. Bugün hiç hissedemiyorum hareketlerini, bu haftalarda olabiliyor mu bi gün hareketsizlik?
Mucizem00 Aysessss yorgunsan falan olabılır yada yorulduysan canım tatlı birseyler ye. Ama genelde akşamları daha çok hareketli olur bebekler ❤️
SenaGuse Aysessss bende 24+2'yim kilodan mı bilmiyorum ama bazen bende de gün içinde hissetmediğim oluyor. Genelde gün içinde uyuyor oluyorlarmış. Ben hareketlenmesi için çikolata yiyorum kıpır kıpır oluyor. Yine de emin olamazsanız doktora gidin bence :)
Littleprince_smother Aysessss bende 25 haftalığım canım geçen gün çok az hissetmiştim bende çok korktum ama bi gün sonra yine hareketliydi şu an da normal çok şükür ama resmen benim duygularımı hissediyor gibi bazen çok sertleşiyor stres yaptığımda rahat olduğumda o da ağır ağır hareket ediyor çok hareketli olduğumda o da aşırı hakeketleniyor bana göre şekil alıyor sanki bumdam sonra daha yavaş hareket edicem ona yansıyor ve çok üzülüyorum kendimi suçlu hissediyorum 😔
Elifdikel Aysessss bende 23 haftalığız dün hareketlerini hissediyodum ama bugün hissetmedim çikolata da yedim ama tınlamadi şimdi işten geldim biseyler yiyip uzanicam bakalim böyle olunca insan bir korkuyor tabi
Aysessss Mucizem00 çalışıyorum aynı zamanda, yorgunluk var tabi ama bakalım yemek yiyip uzanıcam, umarım hareketlenir 🙏🏻
Aysessss SenaGuse çikolatayı ben de kilo sorunum nedeni ile yşyemiyorum ama yicem artık bişiler, kafama takıldı :( acile gidecek kadar evham yapmayayım ama değil mi?;(
Aysessss Littleprince_smother inşallahh yaaa paranoyak olduk iyce 🙈 evet stresini falan yaşıyormuş direkt, ama sen hareketli olumca hareketlenmesini dert etme bence 👍🏻
SenaGuse Aysessss bütün bi çikolata değil de ince uzun olanlardan yiyebilirsiniz amaç tatlı bir şey olması illa çikolata değil mutlaka deneyin. Evham konusunda da bilemicem ben eşime karnımı dinletiyorum bak dinle hissetmiyorum diye ama karar sizin içinizi rahatlatırsınız en azından :)
Littleprince_smother Aysessss bugün şeker yüklemesi yaptırdım sonucu öğrenmek için beklerken çok stresliydim ailemde şeker hastası var bende de olur diye nasıl sertleşiyordu karnımda çok şükür sonuç normal çıkınca bebeğim de normale döndü allah yardımcımız olsun sağ Sağlim kavuşalım yavrularımıza inşallah ♥️🙏🏻
Aysessss ozgurhayalim ayyy gercekten mi? Paniklemiyim yani? Yemek yedim, uzandim bakalim ne zaman gekecek hareket