Kubar Babyinlove dolapta aldinmi onla beraber mı ay çok pahalı degilmi herşey ya fiyatlar uçmuş listeyi eşime göstermeye çekindim bi an 😂😂doğum ücreti de var 😂😊rabbim olmayanları n yardımcı si olsun bizlerede yardım etsin valla zor ya
Kubar Babyinlove resim atabiliyor muyuz buraya ben bi dolap buldum okadar guzelki ama satılmıyor ozel yaptirilmasi Lazim gerçekten çok güzel 3 kapılı keşke link gibi atabilsem bi uğraşayım bulursam atacağım eminim herkes çok beğenir
Kubar Babyinlove dönence hemen takiliyormü ? Ayy yok listeyi gösteremem alıştıra alıştıra aldırayım 😂😂aslında ben grup grup liste yaptım bi gün çıkıp banyo eşyalarını bigun çıkıp kıyafetlerini diğer bölüm bölüm yavaştan alayim valla son anda adamdan bu kadar para eksikse hiç olmaz 😂😂
Babyinlove Kubar bende ilk banyo ürünlerini , deterjanlarını aldım 😅 2.alışverişte kıyafetler vs 😅 en sona yatağı ve arabayı bıraktım 😅 bugünde göğüs pompasını aldı yavaş yavaş aldırıyorum 😅 telsizi de bi arkadasımız alcakmış , dönenceyi indirime girince alcam 😅 dolap içinde şimdi harcadığı parayı unutmasını bekliyoeum 😅😅😅😅
Kubar Babyinlove maşallah sende yavaş yavaş aldırmışsın bende öyle yapicam 😂banyo ürünleri daha göz e geliyor ilk ondan başlamak lazım şimdi ilk göğüs pompasindan başlansa eminim o ne ya ne gerek var diyecek 😂😂
Kubar Bu dolap çok güzel degilmi banada arkadaşım yolladı çok hoşuma gitti http://www.leylaninkahvedukkani.com/2014/01/bebek-hazirliklari.html?m=1
Kubar Babyinlove valla siteye mesaj atilanilse soracağım ama biz mağazalara sorduk kaça yaparsınız diye kimse 1 milyardan aşağı yapmıyor mdf lam lake boya ve kapaklarda oymalı olduğu için ama sunta lam istesek 800 diyorlar
BesteCanerKutluzolu Kubar valla ben sırt çantası aldım canım öyle anne bebek çantalarından almadım bana çok pahalı geldi onlar bir de kullananlar sırt çantasının kullanışlı olduğunu söylediler 🙂 büyük boy okul çantaları var ya çok gözleri oluyor zaten onlardan aldım marka olmasına da gerek yok
Kubar BesteCanerKutluzolu hayirli olsun canim okul çantalarım duruyor halen 😂sirt cantasini banada onerdiler ama ne bileyim en azindan yandanda takilabilmeli bisey istiyorum hep sirta takmak istemem belki yandan takmak daha rahat olur benim baktıklarım arasında hem sırt hem yan olanlar oluyor uygun bulursam alacağım inşallah
Babyinlove Kubar aynen ilk şampuan, sabun , bebeyağı , bez , biberon , emzik , deterjan , yumuşatıcı gibi şeyleri aldım 😅 onlar bile 500 lira tutuyor
Babyinlove https://www.vivense.com/asya-4-kapili-avangart-gardirop-modeli.html?gclid=EAIaIQobChMI08uBw8ao2QIVhT4bCh05vwLHEAQYBCABEgI3__D_BwE Bende bunu beğendim ilerde de kullanabileceği bişey olur diye düşündüm Ama görmeden almakta istemiyorum işte bu tarz şeyleri
Kubar Babyinlove canim linkte tiklayinca uygulamadan cikiliyor neden aceba isim söylesen googleden bakayım
Kubar Babyinlove ama biberon filan da var normalmiş ya şu cam biberonlar dan istiyorum inşallah güzel bişey bulurum
Babyinlove https://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/babi-baby-roza-3-kapili-gardrop-329028075?pkw=&pmt=&sc_gcsp=gg&ggmktg=PaidSearchPLA6346051063524998004798648295087%7Btype%7D329028075*aud-393702509967:pla-397735295994&gclid=EAIaIQobChMI08uBw8ao2QIVhT4bCh05vwLHEAQYDSABEgI5e_D_BwE&gclsrc=aw.ds&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0 Bak bu senin attığına benziyor
BesteCanerKutluzolu Kubar hem bebeği hem çantayı taşımak çok zor oluyor dedi bebeği olan herkes bana o yüzden sırt çantası al diyince iyi hadi dedim 🙂 Bakalım ben de kullanınca anlayacağım 🙂
Babyinlove Kubar valla şampuan sabun ve bebeyağını sebamed aldım ben , emzik ve biberonu philips avent aldım biberon cam olandan biraz markaya kaçtığı içinde bu fiyatları buluyo ama bazı şeyleri bir kere alıyosun öyle düşün . Şampuanı 2 3 ay rahat kullanırım