Kubar Babyinlove ohh ne güzel bütün alış verişi n bitmiş darısı benim basima kafam karman çorman 😂 bende şimdi başlayamıyorum nedense..
Babyinlove Kubar bende erken almak istemedim canım son 2 ay hallederim dedim gercekten alışveriş 1 gün listeni yaptıysan ne alacagını biliyosan hemen alınıyor
Kubar BesteCanerKutluzolu daha hiç bişey alamadım imkanım var çok şükürcinsiyetide belli ama sanki erkenmis gibi hissediyorum bide esim burada degil onu bekliyorum alışveriş için korkum var birazda su an 74 kiloyum çok kilo alirsam son aylar alışverişimi de yapamam diye korkuyorum hatta öyle düşününce kilodan nefes darlığından bebeğime alışveriş yapamam diye aglayasim bile geliyor ☺
Babyinlove Kubar ben 52 ile başladım şuan 70 kiloyum 🙂 her işimide yapabiliyorum , her yerede gidebiliyorum 😅 kendini bu konuda şartlandırma herseyi yaparsın
BesteCanerKutluzolu Kubar yok canım o kadar strese sokma kendini elinle yap tabiki alışverişi o çok güzel oluyor sen en azından şimdiden listeni yap internetten araştır nerelerde var eşin geldiğinde direkt belirlediğin yerlere gidip alıp çıkarsın🙂
Kubar Babyinlove sen zayıf başlamışsın benimki öyle değil bu kilo ile başladım henüz kilo almadım ama sanki yeni basliyorum kilo almaya tartilamadim son bi haftadir 18 +6 yim yani ben şimdiden 70 lerdeyim 85 leri bulabilirim 😫😭😭
Kubar BesteCanerKutluzolu Evet canım böyle bi çok şey var kafamda ama liste iyi fikir yapsam çok iyi olur gerçekten telefonum ürün fotografları ile dolu şimdi liste yapacağım yoksa çatlarım ☺
Rabia88 2cocukannesi bizim beşik için iki sıra koydular o tahta lardan küçük için ayrı büyük için ayrı aslında marangoz yapabilir yaptırabilirsiniz
Kubar Babyinlove canım baktım şimdi hayırlı olsun güzel görünüyor benim gönlüm büyüyen beşikte kaldı çok sayıda çocuk istediğimden herhaldeki yatak ilerde çok masraf çıkarsın istemiyorum 😊😊
MberraAglYac Nasip olursa 3 çocuk anası olarak kesinlikle park yatak ama ben sonuncuya bambu sepet beşik aldım çok güzel bidaha doğurmam o yüzden hevesimi alıyım ama 6 aydan sonra gene park yatak alıcam nasipse park yatak çok iyi
BesteCanerKutluzolu Kubar evet evet listeyi kesin yap ben elimde dosya kapıtlarıyla alışverişe çıkmıştım aldıkça üzerini çiziyordum fosforlu kalemle 🙂 Aman işte en azından vakit geçirirsin alacaklarının markalarını filan da yaz ohh miss 🙂
Kubar Babyinlove normal doğum mu olacaksın canım hayırlısı ile normal doğum yapanlar hizli veriyormuş diye biliyorum
Babyinlove Kubar malesef canım sezeryan olucak , bebek çok hızlı kilo alıyor , 40 haftayı beklersek 4ün üstünde hatta 5 e yakın olabileceğini söyledi doktor , birde plesenta aşağıda bu şartlarda normal doğum çok zor . 1 nisana sezeryan tarihi verdi
Kubar BesteCanerKutluzolu su an liste yapıyorum ama kafam iyicenen karıştı 😂karar verdiğim şeylere pekte karar vermedigimi farkettim su an resmen tekrar araştırmaya giriştim tek tek yazıyorum 😂😂böyle alışveriş e gitsem delirirdim heralde sağol valla
Kubar Babyinlove hadiya ilk defa duyuyorum böyle bişeyde yani bebek büyü k diye sezeryan mı olunmak zorunda kalınıyor peki ya 1 nisana kadar suyun gelirse sancin başlarsa en azından bir denemeyecekmi normal doğumu benim kardeşim 4 buçuk kilo doğmuş alttan dikiş atılıyormuş Allah yardımcın olsun canım doktorunda vardır bir bildiği ama baska bi doktora dahamı gitseydin aceba 🤔
Kubar Babyinlove ya afedersin canim plasentanin asagida olmasi kismini farketmedim Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin sezeryandan sonrada anne için zor oluyor ama her zorlukta vardir bir kolaylik insallah agrinda hic olmaz kilolarinida verirsin emzirerek
Babyinlove Kubar aynen kuzum yapacak birşey yok normal olsun isterdim ama nasipte yoksa napalım 🙂 sezeryan olupta hemen dikilen tanıdıklarımda var çevremde , normal olup haftalarca dikiş ağrısından oturamayan uyuyamayanda 😅 ( bu kendimi teselli edişim)
Kubar Babyinlove iyi olsun herşey insallah bebeğin sağlıklı sıhhatli olsun ağrılar her türlü geçiyor 😍☺☺ normal doğumunda zorlukları var ama doğru diyorsun
Dimplesgirll Canım her türlü oda yapsan bile yanına Alman gerekecek o yüzden yanıma bir sepet beşik alcam 6 aydan sonra montesori yatak yaptırcam odasına pedogpglar da onu öneriyor çocuğun özgüveni daha yüksek oluyormuş lise çağına kadar yatabilir 90*190 yaptırcam ölçüsünde
Kubar Dimplesgirll onlar çok kaba olmuyormu büyük oda lazım ona 😊😊özgüvenleri neden daha iyi oluyormuş çok geniş rahat hareket ettiği içinmi aceba