Kızlar beşik konusunda çok kararsızım yardım istiyorum özellikle deneyimli anneler fikir verse çok memnun olurum şimdi öncelikle şunu söyleyeyim bu benim ilk gebeligim ve çocuk ları acayip seviyorum o yüzden rabbim şayet layık görüp nasip ederse 4 tane kadar çocuk olsun hatta 5 te olsun istiyorum kreşte çalıştım daha önce ve gayet sabirliyin hamdolsun şimdi çok çocuk isteyenler e tepki gösterenler oluyor bana öyle gelmeyin lütfen ben gerekirse kendim için dahi psikologa gitmiş biriyim zorlandığım bi çok yerde pedagog danda yardım alacağım inşallah yani bakabilecek durumdayım özellikle manevi olarak hamdolsun.simdi sorun şu çok çok cok araştırmama rağmen beşik te karar veremedim sizce yatağa dönüşen büyüyen beşikler guzelmi kullanışlı olurmu öyle bi beşik olsunki bi daha beşik almayayim yani beşik sonuçta ne kadar yıpranabilirdi? Park yataklar hakkındada fikir istiyorum büyüyen beşik alıp sonradan yatağa donussemi daha mantıklı olur yoksa büyümeyen beşik alsam sonradan bu üçlü yataklar oluyor ya 3 lü ranza onlardanmı alsam lütfen yardım fikir istiyorum