ozgeustun Cileginannesi tatlım sabredenilirsen 6. 7. Haftada git. Ben 4. 5. Haftada gittim kan vs aldı 6 da kese gördü 7 de kalp atışı... 7 de kalp atışı duyunca hamile olup olmadığı çıkıyor ( kimyasal gebelik vs) özele gideceksen kesinlikle bekle 7 yi
Momsss6537 Cileginannesi canım bende 2816 ile hem bebeği hem keseyi gördüm git inşallah görürsün meleğini🤰🏻🥰🤷🏻♀️
Cileginannesi [silindi] bebegı gormek ıcın mı ugrastı anlamadım. Tekrar gıtmeyı dusunmuyorum aynı doktora
Cileginannesi Mmaside aslında keseyi gördüm dedi ama emin olmam ıcın alttan bakıcam dedı baktı ve 1 mm cok kucuk dedı. 3 gun sonra yıne gel yıne bakıcam dıyınce erken oldugunu dusundum. Hem de zararı olmazmı
Mmaside Cileginannesi geç gidersen daha iyi o zaman sık sık muayene zarar vermez bebeğe ultrasonla bakacaktır bidahakine bu defa küçük olduğu için görmemiş bende kontrollerime genellikle 1-2 hafta sonra gidiyorum daha net cevaplar alayım diye
Yesimeliz Bu haftalarda bnm hep alttna bakildi ultrason icin cok erken degilmi 8. Haftalarda usg ile bakiyorlar
Cileginannesi Beklemek en ıyısı. Cok tesekkur ederım. Bu arada cok aşırı göğüs agrım var sızde de oldumu. Bı de imom omega kullandınızmj omega 3 onemlı
Mmaside Cileginannesi bende aşırı derecede var şuan 11+3 üm göğüslerimde çatlaklar bile oldu ama o kişinin yapısına göre vitamin olarak sadece folik asit kullanıyorum ilk üç ay bunu öneriyo doktorlar
Semooshh Sabredebilirsen 1 kaç hafta bekle canım hem bebeği hem kalp atışını ozaman görürsün şimdilik erken. 😊 folikasit kullanmıyorsan başla.
Mmaside Cileginannesi evet benim kullandığım 3 aylık bi folik asit zaten ama yine doktoruna danışırsın
Cileginannesi Haklısınız kızlar hemen gıtmemek lazım. Ama ınsan ıvı rahat etsın cok ıstıyo ama annelık sabır işiymiş