Nerden baslasam😊zorlu bir gebelık geçirdim 3. Doğumum tansiyon problemım var di riskli gebelık grubundayim 2 haftaya 1 sürekli muayne.derken 36 haftalık olmustuk şükür. 2 doğumum sezaryen olduğu icin Buda sezaryen olacaktı bu arada 2 prensesim daha var 😊😊36 hafta muaynesşn de dr um gün verecekti zaten önceden konuşuyorduk Ya 31 i ya da 1. De alacaktı muayeneye giderken içimde doğmuştu bir terslık olduğu. 3 gündür hareketler de azalma vardi aman ihmal etmeyin hareketleri sürekli takıp edin son zamanında kızlar. Dr un hemsiresi tansiyonum u ölçtü bana söyledi cihazihemen dr a gösterdi.bende haretlerde azalma olduğundan bahsediyordum Tuğçe seni yatiryorum dedi tbi ben sok. Bebeğin suyu fazla 1 hafta da cok kilo almış dedi takip edecem eğer düzelme varsa bekleriz dedi apar topar hastaneye yattım 1 gece sürekli nst tansiyon baktık ertesi gün düzelme vardi dr um çıkartır hastaneden ama hergün akşam nst ye gelecen dedi hastaneye tamam dedim. İlk gün gittim sorum yok ertesi gün akşam gittiğimde bebek hareketi yok tu Hemsire çikolata ye geri gel dedi dolandık geldik eşimle gene az dr yatıyorsun hastaneye her an alabilirim dedi gene serum nst derken biraz düzlelme oldu sabaha karsi 5 de gene ters giden birseyler vardi Hemsire nst kagidini aldı dr wp tan yollıcm dedi 10 dk sonra amelyat önlüğünü almış geldi...dr um hemen Ameliyat a hazirlayın geliyorum demiş Hemsire ekip yolda gelıyor seni hazırlıcaz dediğinde aldı beni panik eşim hemşireler sakınlestirdi bu arada panik atağım da var 🙈🙈10 dk içimde kendını amelyat hane de buldum 3. Olmasına rağmen panik vardi dr umu gördüğümde rahatlardım spnıal ignesi vurulurken elimi hiç birakmadi zaten hiç de acımadi🙈🙈ondan korkmayin tam 3 dk içinde oglusum çıktı onu izlerken de amelyat bitti 2 dogumumdan da Kolay gecti bu arada tüplerimi de baglattım o yüzden 1 saat sürdü ama ayıktım hiç bayıltmadi dr um şimdi 3 günlük olduk bile 😊😊spinal sezaryen cok rahat geçiyor olacaklar korkmasın..... herkese kolay doğumlar allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsin🙏🏻🙏🏻🙏🏻