Dlktpl clmmmmm bugun yarın catlarsa 10 hazıran gıbı yavas yavas cıkar gebelık cnm catlasa artık cok heycan yaptım hep koyu 🤣🤣🤣
Tugce1803 Senagg hamilesin galiba yaaa bugünde koyu bu kadar da olamaz herhalde😲Bende bitirdim temizliği ama öldüm resmen göğüs ucum yanıyor yaa köz dökmüşsün sanki çok acıyo tam geçti diyorum yine başlıyo😥
Senagg Tugce1803 ya yumurtluyorum işte o yüzden koyulaşmıyor mu 🙄🙈 göğüslerde şişkinlik var mı peki 🙄 sen de bi ov. Testi yapsana ne çıkacak
clmmmmm Senagg kız yumurtlama bir yada iki gün sürer baksana benimkine dün koyuydu bugun silindi çizgi😨
Tugce1803 Senagg evet şiş ama ben anlamadım eşim söyledi dün🙈🤔niye sütyen giydin dedi yok giymedim hava sıcak zaten dedim oha büyümüş o zaman dedi😂göğüslerim çok küçük çünkü🙈elimde ovulasyon yok ki eşim aldırmadı🤦♀️
Senagg clmmmmm belki yarın silikleşir 🙄 artık yarında koyu olursa delirmelik bir durum gerçekten 🤦🏻♀️🤦🏻♀️😜😜
Dlktpl clmmmmm sun koyu bugun sulındı nırmal cnm benım ılk gebelıkte bır gun ıccınde sılınmıstı 🤣🤣🤣sımdı hıc sılınesı yok valla
clmmmmm Tugce1803 dün adam gece sarıldı ben elini fırlattım geri😂🤣🤣aynısını bugun oda bana yapar 😂🤣😨 ama boşa gitmesi çabam deneyim akşam 😂🤣
Tugce1803 clmmmmm e nasıl anlatayım başka 😂😂😂😂zaten canım yanıyo valla çıkacağını bilsem gidip erken gebelik testi alıcam