Dlktpl Senagg cnm bende senın gıbıyım 20 de yumurtlarsam 29 da falan adet olurum bu kez 15. Gun koyulastı bugrve yada yarın sabah catlat sanırım ıkıgun ust uste degerlendırıcem bakalım nolcak
clmmmmm Dlktpl geçmezde şimdi günler😂 inşallah olurda en güzel babalar günü hediyemizi veririz kızlar🙈🙏🙏
Senagg clmmmmm valla 1 2 gün illa sekiyor. Ama yumurtlamam falan doğru değildi onda 🤷🏻♀️ bende bi çok program var ya hepsine bakıyorum 🤣
Zeynep06 Bu gün yumurtlamanın 10. Günü gebelik testi juri negatif çıktı ovülasyon yaptım bugün yaptığım 3. Test Sanki koyulaşıyor yada bana öyle geliyor bakarmısınız https://hizliresim.com/anqV1d
Tugce1803 Senagg yarında yap eğer silikse tamam yumurtlama diyicem ama hep koyu kardeşim🤩 e sende adet bitimi ilişki yaşadığına göre hamile olabilirsin🤰
Senagg Tugce1803 arkadaşın ki yumurtlamadan 10 gün sonra diyo 🙄 ben ne ara yumjrtladım da hamile olcam. İlk günki mi tuttu diyorsun 🤭😍
clmmmmm Zeynep06 olur canım ama t çizgiisinin çok koyu çıkması lazım adetine bir gün kala yap ovulasyon testini
Tugce1803 Senagg evett post açtım o kadar çoğu kişi de adet bitimi hamile kalmış🤩bence sende öyle oldun ki o arkadaşlar adete 10 gün kala pozitif görüyormuş kan değeri de yüksek oluyomuş🤩
Tugce1803 Senagg ahh elimde test olsa bende ovulasyon yapıcam eşim aldırmadı testi biz zaten her vakit yapıyoruz o testler yapmayanlar için dedi🙈Vazgeçirdi beni😂
Senagg Tugce1803 aynen gördüm postu baya da yazan var 🙄🤭 amin diyoruz ne diyelim 🤷🏻♀️ hiiç acele etmeyelim en iyisi adet günü bekleyelim 🤷🏻♀️ eşin haklı adama para harcatma yahu 🤣🤭