Tugce1803 clmmmmm ay dedim sana yaaa hamilesin vallahi oldu bu kez 😍😍😍😍😍ayyyy çok mutlu oldum kuzum şu an sen kadar heyecanlı ve mutluyum😍😍😍
Senagg clmmmmm ayy elhamdülillah 💞 çok sevindim Rabbim sonuna kadar ulaştırsın inşallah canım benim 😍 darısı bize bu gruptan mutlaka çıkmalıydı ilk sen oldun 💃🏻💃🏻💃🏻
clmmmmm idrar testim pozitif çıktı şimdi kan vermeye gidiyorum kızlar çok heeyecanlıyım elim ayagım titriyo😍sevinçten aglıyorum mesajı zor yazıyorum suan❣😇😍
Gkhnm97 clmmmmm Allahim sukurler olsun ya kendim gbi sevindim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah🤲🥰🥰❤💃🤰
clmmmmm Tugce1803 yaa hiç sorma içim içime sıgmıyo tüp bebk negtif oluncahiç umudum yoktu günleride iyi degerlendiremedik biliyosun.. ama iki gün bile yetti rabbime şükürler olsun macun iie yaradı😍 inşallah degerimde güzel çıkar
Balfeman clmmmmm Hayırlı olsun çok sevindim senin adına tüp bebek olumsuz olmuştu bak Rabbimin mucizesi.. Hangi macunu kullandin bende araştırıyorum macunların iyi geldiğini duydum denemekte fayda var.
Tugce1803 clmmmmm ay maşallah yaa fasulyemiz biraz yaramaz mı ne olacak şimdiden anneye baya hissettirdi kendini😍😍
clmmmmm Tugce1803 hemde ne yaramaz🤣gece perişan oldum yaa hiç uyuyamadım istifar etmekten herkes başımı bekledi tuvaletle kanka oldum resmen🤣🤣
Tugce1803 clmmmmm 😂😂😂 ay olsun sonucu güzel ama haber etti ufaklık geliyorum diye bakalım biz nolucaz😁