Dlktpl Kızlar gunaydın nasılısnız ruyamda seftalı agacı gordum hamıle olmaya cocuk sahıbı olmaya yorumlanır dıyo ahahah🤣
Sukeynahafsa clmmmmm cnm bilqin olduqunu hatırlıorm, sana bi sormak istedim, owulasyon testine başlicam da, sabah ilk idrarla mı yapsam yoksa qün içinde mi
clmmmmm Sukeynahafsa canm öglen saat 13.00 16.00 arası yapman gerekli ilk idrar la yapmaa yanlış sonuç çıkar bir saat öncesinde sıvı almayı bırak😊
Sukeynahafsa clmmmmm sana yazdıktan sonra prospektüsüne baktım da sabah 11 qibi de yapabilirsiniz dio, ikilemde kaldım şimdi 🤷♀️
Zehra333 clmmmmm Gkhnm97 Dlktpl Senagg kızlar benimde 6haziranda yani adetin 15. Günü yumurtlama oldu t çizgisi c den daha koyuydu sonraki gün silikleşti yani çatladı ama dün 18. Gün yeniden koyulaşmaya başladı 🤔🤔 https://i.hizliresim.com/004ZLo.png
Tugce1803 clmmmmm hamile olabilirsin akıntı yaşadım da demiştin bence bi hcg baktır belki yoğun yaşıyosundur belirtileri
clmmmmm Gkhnm97 ayy canm bilmiyorum ya dün akıntı baş dönmesi oldu. bugunde dişarda dokaşırken eşimle kendimi eve zor attım😥 test yapmadım eşim acile gidelim diyo ama ben gitmiycem bekliycem günümü
clmmmmm Tugce1803 inşallah canm ya baktırmıycam betaya eşimde zorluyo ama ben günümü bekliycem varsa deger düşük çıkar sitrese girmeye gerek yok diye düşünüyorum
Tugce1803 clmmmmm orası da doğru canım kendini yorma her ihtimale karşı dinlen bol su iç güzel sağlıklı beslen
clmmmmm Gkhnm97 inşallah canm yaa yarınla birlikte beş gün var cnm şimdi betaya bakıtsam deger düşük çıkar strese girerim diye yapmıyorum