Senagg clmmmmm bende bu ay ilk defa kullanmaya başladım. Adet tarihimden sonraki 17.gün oldu bugün hala böyle bir koyuluk yok. Ne zamana olur merak ediyorum 🤷🏻♀️
Senagg clmmmmm bende bu ay ilk defa kullanmaya başladım. Adet tarihimden sonraki 17.gün oldu bugün hala böyle bir koyuluk yok. Ne zamana olur merak ediyorum 🤷🏻♀️
Senagg clmmmmm o günleri de değerlendirdik ama koyuluk hala devam ediyor testte. Yumurtlamam bitseydi silikleşerek bir müddet sonra kaybolmaz mı t çizgisi? Oruçtan dolayı galiba net bir sonuç alamıyorum.
Senagg clmmmmm nasıl yani 🙄 her test sonrası t çizgisi olmaz mı? Lh varlığını göstermiyor mu bu 🤷🏻♀️
clmmmmm Senagg olur t çizgisi ama silik zor görülcek şekilde.. ya yumurtlama döneminde yada gebelik varsa koyu çıkıyo canm sen idrar testi yap bi elinde varsa hemen
clmmmmm Senagg umutlandırmak istemem ama sen gebesin bence çünkü her teste bu kadar koyu çıkması imkansuz gebelik dışında yumurtlamanın koyulugu bile iki gün sürer bazı insanlarda sonra silinir t çizgisi
Senagg clmmmmm 10 haziran adet tarihim. Bende bi gariplik sezdim bazen aşırı koyu bazen silik. Heh diyorum çatladı heralde silikleşti diyorum bi bakıyorum tekrar koyu 🤷🏻♀️ şimdi gebelik testi yapsam çıkar mı ki?
Senagg clmmmmm evde var yapayım şimdi. İşte 1 haftalık ovulasyon bu canım bi bakar mısın? https://hizliresim.com/anqvQO
clmmmmm Senagg canm sende gebelikvar eminim ben idrarda çıkmazsa direk git kan ver çünkü ovulasyon idrar testine göre daha hassas gebelikte.. yoksa hepsinde koyu olması imkansiz normalde😊
Senagg clmmmmm aynen idrar testi yaptım negatif. Ama dediğiniz durum kafamı karıştırdı valla 🤦🏻♀️🤣 cidden bu kadar koyu çıkmaz mı yumurtlama dışında? 🤭 Şok olmamı maruz görün ilk defa yapıyorum ov. Testi
clmmmmm Senagg canım yumurtlama dışında bu kadar hergün koyu çıkması imkansız. devam et bakalım ovulasyona koyuluk devam edicekmi ilk defa sende gördüm canım ya🤣 olmadı kan ver
Tugce1803 Senagg valla yumurtlama mı hamilelik mi bilemiyorum ama değerlendir yarında yap bakalım hangisiymiş öğreniriz