Ass-46 SolmazEs Konuşacağım canım ne olursa olsun riske atmak istemiyorum yapamicama inanıyorum çünkü sağsalim kavuşmak istiyorum sağsalim kurtuluruz inşallah
Srfn11 Ass-46 Allah yardimcimiz olsun vala ayaklarim davul gbi oldu ellerim ne kdr agrior bu halimle iki gundur kadin aldim hala isleniorum geberdim
Ass-46 Srfn11 Çok kötü canım o bende aynıyım kıpırdayacak hali kalmıyor insanın az kaldı deyip kendimi avutuyorum
Srfn11 Ass-46 İnslh zamaninda gelirlerde cok beklemeden temizlik yarin bitior gecikirse bdha temizlik isticek asla yapamam olurum resmen 😫😫🙄🙄🙄
Emelmns [silindi] canım daha dönmez demek için 31 hafta çok erken doktorun niye öyle dedi ki instigramda ünlü bir doktor var çiğdem güler diye dün canlı yayınıda biri sordu 32. Hafta ters diye doktor ters demek için 32. Hafta çok erken 32 ye ters denmez dedi 39 kadar beklemek gerek son gün dönen bebekler var dedi
Emelmns [silindi] bizimde aynı hiç dönmedi ters 36 olduk doktorumuz daha dönebilir zamanı var beklicez diyor inşallah döner canın
Gamze88 Ass-46 korkma cnm normal mümkünse normalden vazgeçme derim,evet sancıları dayanılmaz!insan korkuyor o odadan sağ Salim çıkacak mıyım diyo🤧ama sonrasında iyiki normal yaptım diyeceksin..sezaryen olanların cogu 1 bilemedin 2 aya kendine gelemiyor 😖
Ass-46 Gamze88 Ağrı sancı dayanma gücüm yok benim yarım kalırım diye korkuyorum bide panik atak var sezeryanda bile nefesim daralıcak kendimi biliyorum Allah’ıma dua ediyorum çabucak kurtulayım
Gamze88 Ass-46 biz anneler istersek herseyi yaparız 💪baştan kendini korkutma kim bilir belki cok rahat geçecek Doğumun 😍😅
Ass-46 Gamze88 İnşallah canım rahat geçer Allahım yardım etsin hepimize dua ediyorum kimseyi o darlıkta bırakmasın Rabbim🙏🏻
23sekerkiz Ass-46 agriniz oluyormu bende 25+3 teyim makat gelisi dedi bazen kasiklarimda sanci oluyor bide kasiklarimin orda hareket ediyor bisi olutmu normal mi bu durum