Htcnurersoy Ssraa ilgisiz birde ters biri,30. Haftadan sonra değiştiririmiyim bilmiyorum.Doğumumda istemiyorum.Sizin doktorunuz kim
Hllswm Adisimmm canım doktoruna baglı bazı doktor yasak olsa bile kalbına uydurup sezaryen yapabilio ilerlemeyen eylem die sezaryen yapan cok doktor gördüm beklmemek istemedikleri için
Minisveannesi Rabiakoc cok sevindim orada olduguna internet yorumlari cok iyi cunku bu ay baslicam bende faika hanima insallah
CicekGirayBysl khandenur bende Eryaman hastanesine gidiyorum 29 hafta 2 günlüğüm. Hangi doktora gidiyorsunuz
CicekGirayBysl khandenur yok ya memnundum kendisinden düşük riskim vardı kanamam vardı kendisi izne ayrılmıştı o dönem bende mecbur nida hanıma geçtim kontrol iÇin kadın olunca eşim sen nida hanımda kal dedi. Kıskançlık 😁😁 ama ikisi de çok iyi doktorlar
khandenur CicekGirayBysl ah bu erkekler 😅 bende memnunum da öyle okuyunca merak ettim sebebini 🙈 çok teşekkür ederim cevabınız için. Rabbim hayırlısıyla tek nefeste kurtarsın sizi de, sağlıkla gelsin bebişlerimiz 😍
Minisveannesi Rabiakoc rabia hanim.merhaba bulamadim sizi buradan yazayim dedim 🙂 sincan koru faika hanima gittiginizi soylemistiniz sanirim. Bende bu hafta baslicam insallah siz dogum paketimi satin aldiniz acaba. Muayene ucreti ne kadar oduyorsunuz
Minnakanne18 Aysetugra ayy kusura bakmayın mesajınızı yeni görüyorum gerçekten çok samimi bir doktor demi 🤗🤗🤗