aydaks Sevilaysevo inşaallah canım mesela benim bebegimde bu gün hiç hareket etmiyor dün sabah yerinde durmuyordu bu gün zorla karnımla oynayarak cok hafif hissettim o kadarcık
Modies Sevilaysevo özel olarak gitmedim. Ama cumartesi ultrasonda ayağını burnuna ağzına bir yere sokuyordu ben hissetmiyordum. Doktorum bebekte sorun yok sende sorun var dedi
Hayal_Demir Bir gun cok hareketli iken bir gun az hareketli olabilir ama hic hissetmiyorsan dr a git. Tedbir amacli sonucta bahaneye gerek yok. Ya da saglik ocagina git ebene bahset onlarda alet var kalp atislarini duyuyorlar. Kalp atisi alirsa sorun yoktur
Aysessss Modies bende post acmistim bunu gormeden, 25. Haftamdayim bugun gun icinde hareket hissetmedim hic:( panik oldum ama okuyunca anliyorum sorun bende olabilir dedigin gibi 🙈
Pnrarvn Sevilaysevo canım korkma o haftalarda bir gün çok aktif birgün çok pasif olabiliyor bebekler sırt üstü yatarsan daha çok oynar birazcık hafifçe dürt mesela müzik felan aç birde çok korktuysan için rahat etmicekse acile git bir kalp atışını dinle rahatlarsın
berjerdekikaolikalev Sevilaysevo Canım o haftalar bende de öyleydi korkma bir hafta boyunca nerdeyse az az hissettim uyuma dönemleri oluyormuş içini ferah tut 🤗
Elifdikel Sevilaysevo bende 23 haftalığım dün çok güzel hissetmeme rağmen bugün bende hissedemedim sırt üstü uzanınca hisseder gibi oldum ama yine de emin olamadım inşallah yarına kadar hareketlenir minikler
Sevilaysevo Elifdikel aynen canım dün benimde kıpır kıpırtı hatta babası bile görüyordu hareketlerini bugün Yok
Lavinia5 Hiç panik yapma. Ben de 23+3 oldum bugün inşallah. Benim de yaklaşık 4 gündür hissetmiyordum. Çok korktum ama bugün hissettim çok şükür. İçini ferah tut. Biz gerilince onlar da huzursuz oluyor 😔