arastirmacianne Alessia nesquik toz mu tanecikli olanı mı kullanıyorsun peki canım.Hep öyle sağlıkla büyüsün bebişin🙏🏻❤️
Alessia arastirmacianne kuzum nesquiki toz halınde aldım her gun koca bır bardak ıcıyorum benım kızımda bayılıyor hemen baslıyor oynamaya🤩 amınn cumlemızın inşallah tavsıye ederım benımkını tombullastırdı doktorumda ıcebılırsın dedı
arastirmacianne Reparista umarım ben de bebeğim de sağlıklı ilerleriz,ben de çok kilo almam canımm🤗İnşallah sağlıkla gelsin bebişlerimiz 😍
Reparista arastirmacianne inşallah canım en önemlisi bebeişin sağlığının yerindeolması biz kilo alırız geri veririz 😇ama önceden bir dönem baya kilo aldığım için şimdi kilo kontrolünü elimden geldiğince elimde tutmaya çalışıyorum bakalım umarım başarabilirim 😊
arastirmacianne Alessia çok sağol canım benim😍vallahi ne çok şey öğrendim senden teşekkür ederim ben de deneyeceğim 🙏🏻🤗
[silindi] arastirmacianne İlk 3 ay bebek senden beslenmiyo canım telaş yapma depolarından besleniyo. 18 haftalık olduk hala kilo almadım ama bebişim sağlıklı şükür 🤗 Kiloya çok takılma bebek sağlıklıysa eğer. Almaman senin için daha iyi hatta
Hatice9202 arastirmacianne 27.haftamdayım 1.5 kilo aldım ama bebeğini kafana takma canım gayet güzel besleniyorlar kilosu da olması gerekenın üzerinde hatta ☺️
EsZe arastirmacianne şu ana kadar kilo almamanız çok normal zaten. Çoğu kişi ilk zamanlar kilo verir hatta. Merak etmeyin bebekler bencildir sizin depolarınızdan beslenir. Siz de mümkün oldugunda iyi beslenmeye çalışın. Ben 53le hamile kaldım ilk kilo alımım 24. Haftada falan oldu sanırım. 100 gr 100 gr artış gösterdi. Şimdi 28 hafta bitti ve 54.5 kilo falanım. O yüzden panik yapmayın
Mlssa arastirmacianne Yok canım ben şuan 25.haftadayım 22de 4kilo almıştım doktora da sordum,sanki yediklerim az geliyor bebek gelişmiyo gibi hissediyorum dedim,hayır kilon çok iyi bebek de iyi demişti çok kilo almakla alakası yok sanırsam☺️☺️