Deniziimmm [silindi] hayır canım hiç emeklemiyor kofdirik derler ya öylece oturuyor kesinlikle kıpırdamıyor hatta benim oturduğum yer yüksek cam açıktı Fransız dedim kapayalım çocuk Allah korusun gider eltim kız nerde gitsin gidemez dedi
[silindi] Deniziimmm kesinlikle gitmeli doktora canım abime de anlattım durumu mesajlarını okuyunca abim de dedi sonradan ahvah etmek istemiyorlarsa bir doktora gitsinler gerisini zaten devlet hallediyor dedi çok geçmiş olsun inşallah bir sıkıntısı yoktur
2405 Deniziimmm erkek çocuk geç yürür canım ama benim yeğenimde 1 yaşına 1 ay var basıyır yürüteçle sonra koltuklarda sürünüyor bence ilgi gerek canım
Deniziimmm 2405 mutlaka canım çocuktan çocuğa da değişir ama bu hiç basmıyor o kadar uğraştım ki bırak basmayı emeklemiyor bile koftiri koftiri oturuyor açıkçası yerde hareketsiz
FSCMK 2405 bence alakası yok küçük yeğenim 11 aylıkken yürümüştü yanlış hatırlamıyorsam bebeği otururulu bırakırsanız o bebek zaten yürümez benim küçük kardeşim 2, 5 yaşına girecek daha yeni yürüdü harektsizliyen tamamen
GuelGltkn Deniziimmm yürütecler zaten önerilmiyor koymamasi daha iyi olmus eltinizin benim de yigenim neredeyse yasini doldurdugunda yürümüstü bazi bebekler biraz yavas ilerliyo ama yinede bi doktora görünmekte fayda var nolur nolmaz esi ilgilenmiyosa anne olarak alsin bebegini kendi götürsün hastaneye
Deniziimmm GuelGltkn canım zaten oda olmadığı için koymadı yürütece evet ama işte ilk oğlu üniversite okuyor şehir dışında diğer bebeleri de küçük üç çocukla zor çıkması ve 46 yaşında ama 60 gibi çok ezilmiş vs uzun olur anlatmam dün bile yemeğe aldık eşim kendi aracımızla aldı ve yemekten sonra bıraktı evlerine ..... İnş uzun sürmez bir anda yürür benim dikkatimi çeken hiç basmaması
FSCMK Deniziimmm benim kardeşimde yürüyemiyordu canım 2 yaşında onun doktorlar alakası yok çocuğu yürütsünler ayağına masaj yapsınlar çocuk ayakta durmayı öğrensin yürür o zaman kardeşime nasıl çabaladık sonunda yürüdü şükür 🙏 dediğim gibi bol bol yürütsün çocuğu alışır o
2405 FSCMK bende geç yürür ama ilgi olması gerek birazda dedim neresi yanlış burda anlamadım erkek çocuğu geç yürü derler kızlar daha erken başlar diyorlar denileni söyledim ama ilgi olursa daha erken yürür her bebek benim düşüncem bu
Yusufarel Deniziimmm her çocuk farklı die biliyorum ben benim oğlum 7 aylıkken emekliyordu. 11 aylıkken yürüyordu ama anlamınki emeklemeden 17 aylıkken yürüyorlar
Deniziimmm Yusufarel benim oğlumda çok aktif ve hareketliydi yaşına girmeden yürümüştü evet ilgi önemli canım
2405 FSCMK bende onu söyledim canım benşmde oğlum var 2 aylık yeni Doğum yapdım hergün ilgileniyorum basdırıyorım ayaklarının üsdüne şimdiden
FSCMK 2405 yani evet çok iyi yapıyorsun ayaklarının üstünde duramayan çocuk yürüyemez de alıştırırsan bir yaşına girmeden yürür