Sarayhelvasi Kızlar bebeğime tırnak makası sizce hangisi alayım? Bakım ürünlerine bakıyorum da ne alsam bilemedim
deletedmom01 Sarayhelvasi ben bebedor'un alicam eczanede sordum civildede vardi 15 ile 20arasi fiyati. Tırnak bakım seti olarak geciyo interntten bak istersen 😊
Rumeysaasgin Sarayhelvasi canım ebebekte satılan tırnak makası çok güzel markasını hatırlamıyorum ama gidersen gòrürsun zaten
Ilkannelik Sarayhelvasi e bebekten bebedor markasının makas törpü ve tırnak makası olan seti var hemde uygun bir fiyata almistim. Belki başka yerlerde de bulabilirsin 😊
Kimyagercik deletedmom01 ben chicco tarak seti tirnak seti sampuan banyo kopugu aldim sebamed sampuan ve bebek yagi aldim bide nivea pisik kremi aldim..
Lidya Sarayhelvasi kesnlikle ucu küt olanlardan al,bebek zaten durmicak sen keserken diğeriyle hem sen zorlanırsın hem bebek
Kimyagercik Sarayhelvasi chicconun ki set halinde tirnak makasi seklide var torpide var normal kucik malasda var bi bakin bence
deletedmom01 Kimyagercik sampuani falan dalin alicam.Tırnak bakim seti bebedorun tarak falanda civilden alicam .. Burun aspiratörü'nu hangi marka aldiniz .?
BesteCanerKutluzolu deletedmom01 burun aspiratörü bebedor aldım ama otribebenin tek kullanımlık damlalarından da aldım damlayla yumuşattıktan sonra çekmek için
deletedmom01 BesteCanerKutluzolu bende önümuzdeki ay bunlari alicamda merak ediyorum eczaneden almak daha guvenli sanirim gecen sormustum fiyatlarini falan ama unuttum
BesteCanerKutluzolu deletedmom01 eczaneden almak zorunda değilsiniz gerçi otribebe sadece eczanede satılıyor da aspiratör nerde uygunsa ordan alabilirsiniz ben internetten sipariş vermiştim mesela arada baya bi fiyat farkı vardı benim aldığım dönemde
deletedmom01 BesteCanerKutluzolu ortibebe gecen eczanede sormustm 23₺ demisti sanirim. Diger seyleri sormadm fiyat arastirip alirim buyuk bi ihtimal.