defne55 Hatice90 okadar çok sabırsız ve heyecanliyim ki 14 haftalık olduk utanmasam şimdi hazırlayıp koyacam kenara valla aklımda deli düşünceler 😂😂😂🤷♀️
Omerfarkannesi 32de hazirladim cantayi iykide hazirlamisim insan gitgide agirlasiyo az bi is bile cok yoruyo valla
Burcak61 Hatice90 aynı ben 😂 ben de 31+3 üm annem 33+ larda gelcek o geldikten sonra yavaş yavaş hazırlarız 😊
Hatice90 uslukizinannesi canim cok faydali oldu tesekkur ederim butun arkadaslar adina.. bu arada su gri olan terliginle sol ustteki battaniyeye bayildim. Nereden aldin acaba ?
1Tecrubesizannee uslukizinannesi merhaba canım hastane çıkışının resmi varsa yollayabilir misin önlüğünü gördüm çok beğendim
Bbsra uslukizinannesi canımm kıyafet keselerini ve terliğini nereden aldınnn 🥰 hepsi çok güzel hayırlı günlerde kullan inşallah
uslukizinannesi Bbsra keseler çeyizcilerde ve hac malzemeleri olan yerlerde satılıyor gri üzerine pembe kalpli terlik defacto diğerini yollar önce almıştım
Aslihan_kaya uslukizinannesi baya iyi geldi listen canım güzel hazırlanmışssın liste için teşekkürler bi tek depend de kararsızım blogta çok kullanışsız oluyor yazmışlardı